Αποζημίωση ειδικού σκοπού πληρωμή: Οι ημερομηνίες των αιτήσεων

Αποζημίωση ειδικού σκοπού πληρωμή: Εργαζόμενοι ξανά σε αναστολή και επιχειρήσεις που κατέβασαν ρολά. Αυτή είναι η εικόνα που φέρνει το δεύτερο lockdown, με τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους να ανησυχούν για την επόμενη μέρα. Οι πληττόμενες επιχειρήσεις που βγάζουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους, αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις προκειμένου να τους χορηγηθεί το επίδομα από 15/11 – 7/12. Η πληρωμή του επιδόματος ειδικού

σκοπού θα γίνει από 15/11 – 31/12.

Όσον αφορά τις κλειστές επιχειρήσεις, οι αιτήσεις θα γίνονται από 15/11 – 24/11, με την πληρωμή του επιδόματος να πραγματοποιείται από 27/11 – 3/12.

Σχετικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες, υπάγονται στην επιστρεπτέα προκαταβολή, με όσες επιχειρήσεις κλείσουν να παίρνουν 2.000 ευρώ κατώτατο ποσό με 50% διαγραφή, ενώ οι επιχειρήσεις που πλήττονται αλλά θα συνεχίσουν να λειτουργούν, μπορούν να λάβουν 1.000 ευρώ κατώτατο ποσό με 50% διαγραφή.

Δείτε ακόμηLockdown: Οδηγός οικονομικής επιβίωσης – Μισθοί, επιδόματα, αποζημιώσεις«Οι 7 απαντήσεις του ΥΠΟΙΚ στα 7 ψεύδη του Τσίπρα»Επίδομα 800 ευρώ: Νέο τοπίο από σήμερα για 1 εκατ. εργαζόμενους – Ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν όλο το ποσόΑποζημίωση ειδικού σκοπού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αναστολές συμβάσεωνΠοιες διευκολύνσεις στην αποπληρωμή δανείων δίνουν οι τράπεζεςΤο χρονοδιάγραμμα των μέτρων στήριξης – Πώς ενισχύονται επιχειρήσεις και εργαζόμενοιΤι αποζημίωση θα λάβουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων με «κουρεμένα» ενοίκιαΤι ισχύει για την παράταση των επιδομάτων ανεργίας – Ο διοικητής του ΟΑΕΔ διευκρινίζει (vid)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποζημίωση,apozimiosi