Αποστόλης Τότσικας Ρούλα Ρέβη: Η ”κουραστική” ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει

Αποστόλης Τότσικας Ρούλα Ρέβη: Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για την ερώτηση που δεν του αρέσει καθόλου να του κάνουν οι δημοσιογράφοι. Ο ηθοποιός το πρωί της Τρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων μίλησε για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, με την οποία είναι παντρεμένος τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο ίδιος τόνισε πως θεωρεί τις σχετικές αναφορές ρατσιστικές, και μάλιστα σε μια εκπομπή που είχε πάει παλαιότερα δεν είχε φύγει με την καλύτερη διάθεση, εξαιτίας

παρόμοιων ερωτήσεων που του είχαν κάνει.

Ο Αποστόλης Τότσικας είχε δώσει πρόσφατα μία συνέντευξη για την εκπομπή «Ελένη» και μίλησε με τρυφερά λόγια για τη γυναίκα του, Ρούλα Ρέβη. Ο ηθοποιός μίλησε για τα δίδυμα, τη γυναίκα του, αλλά και τη σχέση που είχε με τον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο περίπου. Ο Αποστόλης είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη»: «Είχα μια συζήτηση με τη γυναίκα μου που αφορούσε πράγματα της εκκλησίας. Ειλικρινά ήταν πολύ σημαδιακό. Δεν ξέρω που θα ήμουν αν δεν ήταν η Ρούλα. Πραγματικά δεν ξέρω τι κινήσεις θα είχα κάνει επαγγελματικά αν δεν ήταν η Ρούλα. Η Ρούλα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Δεν βλέπω κάτι άλλο πέρα από αυτό. Είναι τα πάντα για μένα. Η σχέση μας σήμερα είναι πιο δυνατή από ποτέ. Είμαστε μια οικογένεια δεμένη στα καλά και στα κακά. Και ο άνδρας και η γυναίκα κρατάνε το σπίτι»!

Αποστόλης Τότσικας Ρούλα Ρέβη: ‘Είμαι με τον άνθρωπό μου’, δηλώνει ο ηθοποιός

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Πολλοί λέγανε για τη σχέση σου με τη Ρούλα ότι αυτή η διαφορά ηλικίας δεν θα βοηθούσε ώστε να δέσει αυτή η σχέση…», με τον Αποστόλη Τότσικα να απαντά: «Κουράστηκα ήδη…». Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μια ανασφάλεια δική της, όμως, επειδή το άκουγε από τους άλλους…». Ο ηθοποιός τότε της είπε: «Δεν το άκουσε ποτέ, ούτε εγώ το άκουσα ποτέ. Μόνο μια φορά ειπώθηκε σε μια εκπομπή και το θεώρησα πολύ λάθος και ρατσιστικό. Και δεν έφυγα από αυτή την εκπομπή με τις καλύτερες διαθέσεις. Αλλά ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμένα δεν με ενδιαφέρει, είμαι με τον άνθρωπό μου…». Ο Αποστόλης Τότσικας ξεκαθάρισε πως δεν δέχεται τα σχόλια και τις ερωτήσεις σχετικά με τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αποστόλη Τότσικα στο Happy Day

Keywords
Τυχαία Θέματα