Αποχώρηση Τζέιμς Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το ριάλιτι

Σοκ έχει προκαλέσει η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 4. Ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες. Πολλοί τον είχαν κατηγορήσει ότι παίζει με στρατηγική για να φτάσει στον τελικό, που ήταν άλλωστε και ο στόχος του. Απίστευτο μας φαίνεται, λοιπόν, ότι αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης, μιας και ήταν ένα από τα φαβορί. Έτσι, όλοι ψάχνουν τον λόγο που τον ώθησε να πάρει αυτή την απόφαση, και αποκαλύφθηκε ένα παρασκήνιο το οποίο δεν γνωρίζαμε. Συγκεκριμένα, στο Happy

Day ειπώθηκε ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι, μετά την παράταση του παιχνιδιού, ανακοίνωσε στους παίκτες την αύξηση του ποσού στο 100%. Ο Τζέιμς, που είναι από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο, δεν δέχτηκε την αύξηση, και διαπραγματεύθηκε κάτι άλλο με τον Τούρκο παραγωγό.

Η διαπραγμάτευση πιθανόν να έγινε και λόγω της δουλειάς του, που έχει να κάνει με τον τουρισμό. Μετά την διαρροή της αποχώρησης του, η παραγωγή έκανε μία επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς τους για να τον μεταπείσουν. «Σε αυτήν την επικοινωνία ειπώθηκαν και πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και αυτό ενίσχυσε προφανώς την απόφαση του Τζέιμς να φύγει» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επίσης, αποκάλυψε ότι ο Τζέιμς  στην πρώτη επικοινωνία με την οικογένειά του, είπε κλαίγοντας ότι δεν ήταν καλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor 4

Ο Τζέιμς Καφετζής, ένας εκ των φαβορί για να φτάσει τελικό, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο. Η απόφαση του 24χρονου Ροδίτη κράτησε για ακόμα μια εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης τους υποψήφιους προς αποχώρηση Γιώργο Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ψυχολογικά ράκος ο κολλητός του Νίκος Μπάρτζης. Δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη απο τη συγκίνηση. Όσο το παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος του τόσο η ταλαιπωρία των Survivors θα γίνεται πιο εμφανής. Αυτό προσπάθησε να εξηγήσει στους πιο… νέους η Μαριαλένα η οποία βρίσκεται από την αρχή στο ριάλιτι. Η Καρολίνα Καλύβα  όλα αυτά τα θεωρεί δικαιολογίες. Ο «Ντάφυ» την ώρα της κουβέντας παρατήρησε ότι η Μαριαλένα φοράει το μποξεράκι του Σάκη. Άρχισε να την “δουλεύει”, με την 25χρονη να λέει χαριτολογώντας «του έχω πάρει και τα σώβρακα».

Η στιγμή της αποχώρησης

Το κλίμα ήταν φορτισμένο στο συμβούλιο και συμπαίκτες και αντίπαλοι έδειξαν σοκαρισμένοι. Πριν ο Τζείμς Καφετζής πάρει τη δάδα του και αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αντάλλαξε φανέλες με τον Νίκο Μπάρτζη. Έκανε τον φίλο του να γελάσει λίγο όταν διαπίστωσε ότι είχε βάλει την φανελάκι του ανάποδα. «Έχει έρθει η ώρα να φύγω από το παιχνίδι και να πάω στην οικογένεια μου» δήλωσε. Το πρώτο βραβείο γι αυτόν είναι η φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη. Ο αγρότης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Με τρεμάμενη φωνή το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν ότι θα ξυπνάει και θα νιώθει σαν να μην βλέπει δίπλα του τον αδελφό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα