Από την κορυφή στον απόλυτο πάτο ο Αλέν Ντελόν: «Ως πατέρας απέτυχα»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του, οι γυναίκες «παραλύου» και από το μυαλό περνά όλη η λάμψη, η δόξα και το χρήμα που μπορεί να απολαύσει ένας άνθρωπος.

Κι ο Αλέν Ντελόν, τα έχει ζήσει όλα, χάρη στο μοναδικό του ταλέντο και την ακαταμάχητη γοητεία του που έκανε τις γυναίκες να παραμιλούν και να τον χρησιμοποιούν ακόμη και τώρα για να περιγράψουν το ιδανικά όμορφο αρσενικό. Δυστυχώς όμως, όπου υπάρχει τόση λάμψη μπορεί να τυφλωθείς και να μπεις σε «σκοτεινούς» δρόμους.

Ο 81χρονος πλέον σταρ,

ζει απομονωμένος στην επαρχία, χωρίς να θέλει να ακούει για περιοδικά, εφημερίδες ή συνεντεύξεις, ωστόσο συνεχίζει να τα απασχολεί και όχι για την γοητεία του που σίγουρα ακόμα τον χαρακτηρίζει.

Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει συνολικά τέσσερα παιδιά, από δύο διαφορετικές σχέσεις του, αλλά με τους δύο, από τους τρεις γιους του, βρίσκεται σε διαμάχη.

Άντονι Ντελόν

Ο 52χρονος Άντονο, γιος του Αλέν από τον γάμο του με την Ναταλί Ντελόν, απασχόλησε κι αυτός τα μέσα, εξαιτίας της παρορμητικής του συμπεριφοράς. Το 1983 και σε ηλικία 18 χρόνων έμεινε για αρκετό διάστημα στο αναμορφωτήριο καθώς είχε κλέψει μία ΒΜW, ενώ έκανε και ένα μήνα στη φυλακή καθώς πυροβόλησε έξω από το σχολείο της Στεφανί του Μονακό, όταν οι δυο τους διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Πολιτεύτηκε με την ακροδεξιά, και σήμερα έχει αφήσει πίσω το «βρώμικο» παρελθόν και λέει πως θέλει να έρθει κοντά με τον πατέρα του.

Αλέν Φαμπιάν

Πρόκειται για τον μικρό, τον 22χρονο Αλέν Φαμπιάν, που έχει αποκτήσει από τη σχέση του με το πρώην μοντέλο Ροζαλί Βαν Μπρέμεν, με την οποία χώρισε το 2002. Ο χωρισμός των δυο τους, ήταν πολύ βαρύ φορτίο για τον μικρό Αλέν που βίωσε τα βίαια ξεσπάσματα του πατέρα του και τους έντονους καβγάδες των γονιών του. έχει χαρακτηρίσει μάλιστα «κόλαση» τα όσα έζησε μαζί τους. Πρόσφατα όμως, μίλησε για τον πατέρα του λέγοντας πως «είναι πλέον 80 χρόνων, δεν έχει χρόνο για να κάτσει να σκεφτεί. Θα ήθελα να του πω ότι τον αγαπώ και ελπίζω να μου πει κι αυτός ότι μ’ αγαπάει και ότι είναι περήφανος για μένα. Αλλά δεν πρόκειται να μου το πει και δεν θα του το πω κι εγώ. Έχω σταματήσει να ελπίζω ότι θα έχω κάποια σχέση με τον πατέρα μου».

Έχω αποτύχει ως πατέρας

Αυτό έχει πει ο Αλέν Ντελόν, που τρέχει να σώσει τον Φαμπιάν που εργάζεται ως μοντέλο, από τις παρανομίες και τη χρήση ουσιών.

«Είναι υπεύθυνος για όλα»

Η αγαπημένη του κόρη, προσπαθεί να τον κάνει περήφανο και στέκεται δίπλα του όσα κι αν του καταλογίζει.

Η 26χρονη Ανούσκα, που είναι η μεγαλύτερη αδελφή του Αλέν Φαμπιάν, κάνει σπουδαία καριέρα ως ηθοποιός. Σε πρόσφατο σχόλιο της για τα προβλήματα του 81χρονου πατέρα της με τους γιους του πήρε εν μέρει το μέρος του. «Φυσικά και είναι υπεύθυνος για την οικογένειά του, αλλά τελικά υπεύθυνος είναι μόνο για ένα, για τον εαυτό του», έγραψε στο Instagram.

Το άρθρο Από την κορυφή στον απόλυτο πάτο ο Αλέν Ντελόν: «Ως πατέρας απέτυχα» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα