Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αντίστροφα μετράνε μέχρι τις 10 το πρωί, οπότε και θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι φοιτητές. Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν και ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν και να αναρτηθούν εντός της ημέρας ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα σχολεία.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα

στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους καθώς και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο- Όνομα- Πατρώνυμο- Μητρώνυμο).

Σήμερα ανακοινώνονται επίσης από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών- μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://moreresults.minedu.gov.gr .

Το άρθρο Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα