Άγγελος Μπράτης σχέση: Ελεύθερος και… μουσάτος

Άγγελος Μπράτης σχέση: Η κάμερα της εκπομπή Στη Φωλιά των Κούκου και η Τζώρτζια Γεωργίου συνάντησαν τον Αγγελο Μπράτη λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων για τον νέο κύκλο του GNTM. Άκρως ανανεωμένος ο κριτής του GNTM μίλησε για όλα, για τον νέο κύκλο που θα έχει αγόρια και κορίτσια, την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τα νέα δεδομένα στην προσωπική του ζωή. «Ξεκίνησα να αφήνω μούσι πριν την καραντίνα και μετά

μου άρεσε που γέμιζε. Πέρασα πολύ ωραία στην καραντίνα γιατί περπατούσα στην Αθήνα και δε με αναγνώριζε κανείς. Εγώ, που είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει κρυφτεί ποτέ, είπα να δοκιμάσω να κρυφτό πίσω από τις τρίχες μου και λειτουργεί. Έβαλα τρία κιλά στην καραντίνα, αλλά ξεκίνησα διατροφή», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ο Άγγελος Μπράτης.

Αν και αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. «Την Αγγλία την έβλεπα από το Facetime, αλλά ούτως ή άλλως η Αγγλία έχει σταματήσει τώρα. Αν θέλω να γυρίσω στην Αγγλία, εκεί είναι, δε θα φύγει από τη θέση της. Δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά είμαι ελεύθερος, οπότε μπορώ να ερωτευθώ ανά πάσα στιγμή. Δεν έχω πια σχέση, πάει η Αγγλία. Είμαι ελεύθερο πουλί», δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης στη Τζώρτζια Γεωργίου.

Έρχεται το GNTM 3! Με άντρες και μια “βαρβάτη” απουσία (trailer) GNTM 3: Τι ζητάει από τα αγόρια

«Φυσικά θα είμαι με μούσι στο GNTM 3. Το έχω σκεφθεί το look δεν είναι τυχαίο. Το ότι θα είναι και αγόρια στο φετινό GNTM είναι ένας λόγος παραπάνω για να αφήσω μούσια. Τα αγόρια δεν έχουν αναφορές από προηγούμενα GNTM για να έρθουν προετοιμασμένα. Θα δώσουν ωραία νότα. Πιστεύω ότι τα αγόρια στην Ελλάδα είναι πιο ωραία από τα κορίτσια. Οι άνδρες έχουν αρχίσει να προσέχουν πολύ την εικόνα τους. Μου στέλνουν μηνύματα αγόρια ό,τι θέλουν να γίνουν Brati’s Boys. Από τους άντρες μοντέλα ζητάω να έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία, αυτό δηλαδή που θέλω και από τις γυναίκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα