Αναστάτωση στον αερολιμένα Αθηνών – Ακυρώθηκε πτήση λόγω «ύποπτου υγρού»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αναστάτωση επικράτησε μεταξύ των επιβατών της πτήσης από Αθήνα προς Κίεβο, η οποία ακυρώθηκε εξαιτίας του εντοπισμού ύποπτου υγρού κατά τη διάρκεια του τυπικού ελέγχου αποσκευών.

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο των Σπάτων χθες το μεσημέρι, όταν κατά τον έλεγχο σε αεροσκάφος της Ukrainian Airlines εντοπίστηκε ουσία άγνωστης προέλευσης μέσα σε συσκευασία.

Ως αποτέλεσμα, η πτήση ακυρώθηκε και έγινε εξονυχιστικός έλεγχος.

Δεκάδες Έλληνες επρόκειτο να πετάξουν

χθες το μεσημέρι για Κίεβο από Αθήνα με την πτήση PS 354 των Ουκρανικών αερογραμμών, όταν οι Αρχές του «Ελ. Βενιζέλος» ειδοποιήθηκαν για τον εντοπισμό υγρού άγνωστης προέλευσης μέσα στη καμπίνα του αεροπλάνου, κατά τη διάρκεια του τυπικού ελέγχου πριν την απογείωση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ukrainian Airlines, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής πτήση η εταιρία αποφάσισε να αναβάλει το προγραμματισμένο δρομολόγιο για την επόμενη μέρα, ενημερώνοντας σχετικά τους επιβάτες.

Ακολούθησε εξονυχιστικός έλεγχος από τις Ελληνικές Αρχές και το ύποπτο υγρό εστάλη προς ανάλυση για να διαπιστωθεί τελικά έπειτα από μερικές ώρες ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι ανησυχίας, όπως τουλάχιστον αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Οι επιβάτες της χθεσινής πτήσης προς Ουκρανία συμπεριλήφθηκαν στο σημερινό δρομολόγιο των 15.30, για το οποίο επιστρατεύτηκε μεγαλύτερο αεροσκάφος.

Το άρθρο Αναστάτωση στον αερολιμένα Αθηνών – Ακυρώθηκε πτήση λόγω «ύποπτου υγρού» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα