Ανακοινώνει αποστολή ο Μάντζιος, το ενδιαφέρον στον αμφίβολο Ματέο

Ο Άρης είναι έτοιμος για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στις 4/03 στις 20:00. Η ήττα με 2-1 στο Καραϊσκάκη αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στους Θεσσαλονικείς, που θέλουν να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα ημιτελικά, έστω κι αν στο ματς με τους «ερυθρόλευκους». H προετοιμασία της ομάδας για την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει και την αποστολή. Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλο (οστικό οίδημα) και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Το ενδιαφέρον, πέφτει στον αμφίβολο για αύριο, Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός (διάταση στον τετρακέφαλο) συνέχισε και χθες το πρόγραμμα θεραπείας και μένει να φανεί αν υπάρχουν πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον 52χρονο κόουτς, που έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τους Πειραιώτες.

Λίγα λόγια για τον Χαβιέ Ματίγια

Ο Χαβιέ Μάγκρο Ματίγια είναι γεννημένος στις 16 Αυγούστου του 1988 στο Quero του Τολέδο και είναι Ισπανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του ανάπτυξης στις ακαδημίες της Βιγιαρρεάλ, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στην Πριμέρα Ντιβισιόν στις 4 Απριλίου 2009, ξεκινώντας βασικός στην εκτός έδρας ήττα με 0-3 από την Αλμερία. Επιπλέον, έπαιξε τρεις ολόκληρες σεζόν με τη Βιγιαρρεάλ Β, μία στη Σεγούντα Ντιβισιόν και δύο στη Σεγούντα Ντιβισιόν Β. Στις 28 Ιουνίου 2011, υπέγραψε στην Ρεάλ Μπέτις, η οποία είχε επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβισιόν, για 3+1 χρόνια και 1,3 εκατομμύρια €. Πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στις 18 Σεπτεμβρίου, περνώντας ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα μιας νίκης με 3-2 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Χρησιμοποιήθηκε ακανόνιστα κατά τη διάρκεια των 4,5 χρόνων του στην Ανδαλουσία. Βοήθησε στην άνοδο της ομάδας από τη 2η Κατηγορία, αγωνιζόμενος σε 15 αγώνες και σημειώνοντας 1 γκολ. Την σεζόν 2012-13, σημείωσε 12 γκολ(ρεκόρ καριέρας), κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στη Ρεάλ Μούρθια, συμπεριλαμβανομένου ενός στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Λας Πάλμας στον τελευταίο αγώνα που πιστοποίησε την παραμονή στην κατηγορία. Στα μέσα Οκτωβρίου του 2013, το συμβόλαιο του επεκτάθηκε μέχρι το 2017, αλλά τερματίστηκε αμοιβαία στις 15 Ιανουαρίου 2016, καθώς ο παίκτης εξακολουθούσε να αναρρώνει από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.Στη συνέχεια, πέρασε δοκιμαστικά στην αγγλική Ρέντινγκ της Τσάμπιονσιπ, χωρίς τελικά να υπογράφει συμβόλαιο μαζί της.

Στις 6 Ιουλίου 2016, υπέγραψε στην Έλτσε της Σεγούντα Ντιβισιόν. Μετά από τον υποβιβασμό της ομάδας, πέρασε έξι μήνες χωρίς σύλλογο πριν υπογράψει στην Ταρραγόνα. Στις 10 Ιουλίου 2018, μετακόμισε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο εξωτερικό, υπογράφοντας στον Άρη με συμβόλαιο ενός έτους, με δυνατότητα επέκτασης για μία επιπλέον σεζόν. Στις 14 Ιανουαρίου 2019, σημείωσε το νικητήριο γκολ με ελεύθερο χτύπημα, σε μια δραματική νίκη με 1-0 επί της Λαμίας. Η μοναδική συμμετοχή του με την Εθνική Ισπανίας U21 έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου 2009, καθώς έπαιξε για 15 λεπτά σε μια νίκη με 2-0 επί της Πολωνίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 του 2009 στο Οβιέδο.

Δείτε ακόμη:Πένθος στη Λίβερπουλ: «έφυγε» από τη ζωή ο Ίαν Σεντ ΤζονΟριστικό: Τέλος από την ΑΕΚΚαρυπίδης: «Θέλω να κάνουμε πρωταθλητισμό»
Keywords
Τυχαία Θέματα