Αλεξανδράκη γάμος: Γιατί αναβλήθηκε (vid)

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε απευθείας σύνδεση από το κατάστημα με νυφικά που έχει ανοίξει η ίδια. Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο της, που είχε προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με την ίδια ωστόσο να εξομολογείται πως τελικά αναβλήθηκε. «Τελικά τον αναβάλαμε τον γάμο, γιατί δεν προλαβαίναμε. Ήταν να παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη και αλλάξαμε την ημερομηνία για λίγο αργότερα, γιατί εξαιτίας της δουλειάς και λόγω πολλών άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να απολαύσουμε

αυτή την όμορφη στιγμή. Είναι ξεκάθαρα θέμα διαχείρισης του χρόνου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δημητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1)

Μυστική η ταυτότητα του συντρόφου της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Μυστήριο εξακολουθεί να αποτελεί η ταυτότητα του συντρόφου της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Το μόνο που έχει αποκαλύψει είναι πως το όνομά του είναι Δημήτρης και ότι ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ σε φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς στα social media φροντίζει να κρύβει το πρόσωπό του. «Με διεκδίκησε πάρα πολύ. Δεν ήμουν σε καμία περίπτωση έτοιμη να μπω σε μία καινούργια σχέση, αλλά έγινε πολύ γρήγορα. Ήταν τόσο όμορφα όλα αυτά τα συναισθήματα και όταν τον είδα στην πιο απλή του μορφή, τον ερωτεύτηκα.

Το βράδυ που μου έκανε την πρόταση γάμου είχαμε κάτσει δύο ώρες στην παραλία και κοιταζόμασταν και δάκρυζαν τα μάτια μας», δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε συνέντευξή της στο Love It, μερικούς μήνες πριν. Πριν από μερικές μέρες βρέθηκε, επίσης, καλεσμένη στο εξομολογητήριο του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Ούτε εκεί θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα του συντρόφου της.

«Ο γάμος δεν είναι ένα από τα πανηγύρια που κάνουμε, είναι ένα πάρα πολύ ιερό μυστήριο. Αν το θεωρούσα παιχνιδάκι, θα είχα 3-4 γάμους στην πλάτη μου. Επειδή το θεωρώ κάτι ιερό, θα γίνει μία φορά και θα μας χωρίσει ο θάνατος. Τον άντρα μου όχι, δεν τον γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να τον μάθετε, ούτε την ημέρα του γάμου, γιατί δεν θα ξέρετε πού θα γίνει», αποκάλυψε για τον γάμο της, που τελικά αναβλήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλεξανδράκη,alexandraki