Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – ίνσταγκραμ: Ξεσηκώνει τις αισθήσεις η Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – ίνσταγκραμ: Μπορεί ακόμα να μην έχουμε μπει επίσημα στο καλοκαίρι, ευτυχώς όμως έχουμε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία και φέρνει τον καύσωνα για να καταλάβουμε ότι αλλάξαμε εποχή.  Μετά την κλεισούρα της καραντίνας πρέπει να βγούμε έξω και περισσότερο από όλους η Αλεξάνδρα για να μας… ξεσηκώσει!  Αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο από τους φαν της είναι το τατουάζ της Αλεξάνδρας σε σημείο που κόβει την ανάσα και μπορεί να φανεί μόνο με

μπικίνι. Πολλοί από τους θαυμαστές της δε σταμάτησαν να γράφουν σχόλια θαυμασμού για το καλλίγραμμο σώμα της και της τέλειες αναλογίες της!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ριάλιτι μόδας «My style rocks» και έχει καταφέρει μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ινσταgram να κρατήσει ζωηρό το ενδιαφέρον με τους ακολούθους της να έχουν φθάσει τις 245.000.  Αριθμός που αναμένεται να ανέβει, όπως και ο υδράργυρος, καθώς μετά το τέλος της καραντίνας και με την ζέστη να γίνεται αφόρητη, η ξανθιά καλλονή ποστάρει πλέον πιο σέξι φωτογραφίες της, με καυτά μπικίνι, δίνοντας απανωτά… χτυπήματα στο ανδρικό κοινό.

View this post on Instagram

Best place to be με 7.200.000€ !!!

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) on May 26, 2020 at 8:29am PDT

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – ίνσταγκραμ: Επόμενη φωτογράφιση…

Εκείνη δε παρέλειψε να ευχαριστήσει με τη σειρά της, το κόσμο, για τα τόσο θερμά σχόλια του και να αφήσει υπόσχεση για την επόμενη καυτή φωτογραφία εν μέσω καλοκαιριού πλέον. Τόνισε δε, ότι θα είναι πέρα από κάθε φαντασία και προσδοκία με αποτέλεσμα να πάρουν «φωτιά» για ακόμα μία φορά τα σχόλια από κάτω, με τη περιέργεια των ακολούθων της στο Ινσταγκραμ να έχει κορυφωθεί!

Αναμένουμε Αλεξάνδρα τις επόμενες μέρες τα σπουδαία!

View this post on Instagram

Paradise found ! . . Find my new Swimsuit Collection! @alexandras__boutique

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) on May 23, 2020 at 9:14am PDT

View this post on Instagram

Life is better in a bikini! @alexandras__boutique Swimwear Collection 2020!!!

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) on May 18, 2020 at 6:45am PDT

Δείτε ακόμηΗ Δόμνα του Fame Story, θέμα στο AMC – Δείτε πού τραγουδάει σήμερα (vid)«Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για επτά χρόνια», δήλωσε ο ΖούλιαςΟμάδα στο Facebook χλευάζει τον Πάνο Ζάρλα για τον θάνατό του με μηχανή – Έξαλλος ο Σωκράτης
Keywords
Τυχαία Θέματα