Αλαφούζος: «Δεν είναι λύση να φύγει ο προπονητής»

Πηγαδάκι με φιλάθλους του Παναθηναϊκού είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, μετά την ισοπαλία της ομάδας του στο ΟΑΚΑ με τον Άρη, αποτέλεσμα που άφησε το τριφύλλι 13 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί των πράσινων είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία και με τον προπνητή της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αρχικά

στο... πηγαδάκι με τον κόσμο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε:

«Δεν είναι λύση να φύγει ο προπονητής και να έρθει κάποιος που δεν ξέρει την ομάδα και να γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Συμβουλεύομαι τον Γιάννη Σαμαρά και μου είπε πως δεν είναι λύση αυτή. Θέλει στήριξη η ομάδα. Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν 27 εκατομμύρια χρέη.

Το μόνο που πάει καλά είναι το γήπεδο του Βοτανικού, όμως υπάρχει πρόβλημα για την Λεωφόρο που έχει χαρακτηριστεί από την Πολιτεία ως χώρος πράσινου και δεν μπορούμε να κάνουμε τα έργα που πρέπει να γίνουν. Θα συναντηθώ μέσα στην εβδομάδα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και θα γίνει μία προσπάθεια να φέρουμε στην Βουλή ένα νόμο, ώστε να μπορούμε να αγωνιζόμαστε στην Λεωφόρο μέχρι να γίνει γήπεδο στον Βοτανικό».

Όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού τον ρώτησε γιατί δεν μπαίνουν νέοι παίκτες, που προέρχονται από τις ακαδημίες, ο οποίος εξήγησε: «Γνωρίζουμε οτι το ΟΑΚΑ με λίγο κόσμο δεν είναι έδρα και ότι η χρησιμοποίηση νέων παιδιών δεν είναι η μοναδική λύση. Ο προπονητής δεν θέλει να τους κάψει και χαρακτηριστικά μου έχει πει οτι όταν είχε βάλει τον Τριανταφυλλόπουλο με την Τότεναμ έκανε τον σταυρό του να πάνε όλα καλά, γιατί είναι εύκολο σε αυτή την ηλικία να χάσει την εμπιστοσύνη του και να καεί σαν παίκτη. Το ίδιο ισχύει και για τον Χουχούμη. Πρέπει να μπει την κατάλληλη στιγμή για να έχει την κατάλληλη εξέλιξη».

Φυσικά στη συζήτηση έγινε λόγος και για τον Κώστα Κατσουράνη: «Δημιουργούσε πολλά προβλήματα στα αποδυτήρια και όχι μόνο. Είναι πολύτιμος σαν παίκτης σίγουρα, αλλά τον τελευταίο καιρό για πολλούς λόγους δεν χώραγε στον Παναθηναϊκό», ενώ τέλος στα παράπονα για τον Λουκά Βύντρα και τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο Γιάννης Αλαφούζος, απάντησε: «Ο προπονητής θεωρεί τον Βύντρα πολύτιμο εργαλείο».

Στη συνέχεια οι φίλοι του «τριφυλλιού» απευθύνθηκαν στον Ζεσουάλδο Φερέιρα λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας: «Δεν νιώθεις ότι φταις;», του είπαν για να απαντήσει: «Ναι το ξέρω, το νιώθω», ενώ όταν του ζήτησαν να χρησιμοποιήσει νέους παίκτες, εκείνος τους ρώτησε πόσους πρέπει να βάλει για είναι ικανοποιημένος κόσμος.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα