Αιφνιδιαστική συνάντηση Πούτιν- Λεπέν: «Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τις προεδρικές εκλογές» (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι σχέσεις Ρωσίας- Γαλλίας είναι γνωστό πως προχωρούν σε αρκετά φιλικό επίπεδο, κάτι που όπως τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος στην αιφνιδιαστική συνάντηση του με τη Λεπέν, δεν επιθυμεί να αλλάξει.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συνομίλησε σήμερα στο Κρεμλίνο με την ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου και ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να επηρεάσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, όμως οφείλει να διατηρήσει τις ισορροπίες.

«Σε

καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τα γεγονότα αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να επικοινωνούμε με όλους τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας», είπε ο πρόεδρος, υπογραμμίζοντας για ακόμα μία φορά την ανάγκη ίσης μεταχείρισης σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Η Μαρί Λεπέν, έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και επέμεινε στην ερώτηση της σχετικά με συνεργασία Γαλλίας- Ρωσίας.

Ο πρόεδρος Πούτιν σχολίασε ότι θα πρέπει όλοι να κατανοήσουν τον κίνδυνο της τρομοκρατίας και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να την αντιμετωπίσουν.

Το άρθρο Αιφνιδιαστική συνάντηση Πούτιν- Λεπέν: «Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τις προεδρικές εκλογές» (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα