Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του 2018 για μια θέση στο Rock And Roll Hall Of Fame

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι Radiohead, οι Judas Priest, οι Rage Against The Machine και οι Depeche Mode είναι μερικά από τα συγκροτήματα που θα αναμετρηθούν για μία θέση στο βάθρο της ροκ

μουσικής, για το Rock And Roll Hall Of Fame του 2018. Να θυμηθούμε ότι για να είναι υποψήφιος ένας καλλιτέχνης ή συγκρότημα πρέπει να έχει κυκλοφορήσει τον πρώτο δίσκο του τουλάχιστον 25 χρόνια πριν.

Οι υποψήφιοι του 2018 δηλαδή θα πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει το παρθενικό άλμπουμ τους το αργότερο έως το 1992. Μετά από ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινωθούν οι πέντε πρώτοι, αλλά και εισηγήσεις 800 και πλέον καλλιτεχνών, ιστορικών και μελών της μουσικής βιομηχανίας. Η λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνει τους Bon Jovi, τους Cars, τους Dire Straits, τους Eurythmics, την J. Geils Band, τον LL Cool J, τους MC5, τους Meters, τους Moody Blues, την Kate Bush, τους Rufus featuring Chaka Khan, τη Nina Simone, τη Sister Rosetta Tharpe, τον Link Wray και τους The Zombies. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Δεκέμβριο και θα εισαχθούν στο Hall Of Fame, μέσω ειδικής τελετής, στις 14 Απριλίου στο Cleveland. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να ψηφίσετε στη σχετική σελίδα του Rock And Roll Hall Of Fame.

Το άρθρο Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του 2018 για μια θέση στο Rock And Roll Hall Of Fame εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα