Αεροπορική τραγωδία: Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Νεκροί και οι 20 επιβαίνοντες του μικρού αεροσκάφους που κατέπεσε χθες Σάββατο στις Ελβετικές Άλπεις.

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό χαμό μιας τετραμελούς οικογένειας από τη συντριβή του αεροσκάφους τους σε δασική έκταση, ένα JU-52 ΗB-HOT κατέπεσε χθες το απόγευμα στη δυτική πλαγιά του όρους Piz Segnas mountain, πάνω από το θέρετρο Φλιμς.

Τα θύματα είναι 17 Ελβετοί και μια τριμελής οικογένεια από την Αυστρία, σύμφωνα με την αστυνομία, και συγκεκριμένα 11 άνδρες και εννέα γυναίκες.

Η εταιρεία

JU-ΑΙR, που πραγματοποιεί τουριστικές πτήσεις στις ελβετικές Άλπεις, επιβεβαίωσε τη συντριβή ενός από τα αεροσκάφη της, που έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 17 επιβατών και τριμελούς πληρώματος.

Ju-Air lost one of its historical planes. A Junkers JU-52 (HB-HOT) crashed when it impacted terrain near Flims, Piz Segnas, Switzerland. It is believed the 19 seater was fully booked on a sightseeing flight. Rescue operations are ongoing at present. https://t.co/HwLxxBG333 pic.twitter.com/M7HTGHpbzw

— JACDEC (@JacdecNew) August 4, 2018

Η αστυνομία στο καντόνι Γκραουμπιούντεν της ανατολικής Ελβετίας ανακοίνωσε ότι το αεροπλάνο έπεσε σε υψόμετρο 2.540 μέτρων σε περιοχή που έχει έναν παγετώνα και είναι δημοφιλής προορισμός ορειβατών. Οι Αρχές έκλεισαν προσωρινά τον εναέριο χώρο πάνω από το σημείο της συντριβής.

Δείτε ακόμη:

Συντριβή ελικοπτέρου – 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Το άρθρο Αεροπορική τραγωδία: Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα