Αεροπλάνο Μαδρίτη: Καρέ καρέ το θρίλερ με την αναγκαστική προσγείωση

Αεροπλάνο Μαδρίτη: Αίσιο τέλος είχε η πτήση θρίλερ αεροπλάνο της Canadian Airlines, το οποίο πετούσε επί ώρες πάνω από το αεροδρόμιο «Μπαράχας» της Μαδρίτης. Το αεροπλάνο είχε χάσει έναν από τους τροχούς του, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα και με τη μία μηχανή, καθώς κομμάτια του τροχού είχαν πέσει στην τουρμπίνα. Το αεροσκάφος βρισκόταν στον αέρα για ώρες, όπως μεταδίδει η El Pais, προκειμένου να καταναλώσει όσο το δυνατό περισσότερα καύσιμα για να αποκτήσει ασφαλές όριο βάρους και να επιχειρήσει να προσγειωθεί.Ο πιλότος του Boeing 767

ζήτησε από τον πύργο ελέγχου να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να κάνει αναγκαστική προσγείωση, περίπου 30 λεπτά μετά την απογείωσή του αεροπλάνου από τη Μαδρίτη.

Στο Twitter κάνουν τον γύρο του διαδικτύου βίντεο με το τι γινόταν στο εσωτερικό του αεροπλάνου. Βίντεο που φέρεται να είναι από το εσωτερικό του αεροπλάνου των Καναδικών Αερογραμμών. Το πρόβλημα στο αεροπλάνο προκάλεσε αναστάτωση εντός της καμπίνας. Σύμφωνα με την El Pais, αρχικά υπήρχε εκνευρισμός, ενώ στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν. Μετά από ώρες το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια. Στο αεροδρόμιο είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα με την πυροσβεστική να βρίσκεται κοντά στον διάδρομο προσγείωσης για παν ενδεχόμενο.

Desde el vuelo de #aircanada pic.twitter.com/g1Qbpr9EUg

— Carlos Castañeda (@CarlosC97620547) February 3, 2020

Aqui todo esta tranquilo pic.twitter.com/EZ9Ij4t4pg

— Carlos Castañeda (@CarlosC97620547) February 3, 2020

#cbc #AC837 #MADRID #LANDING #TOUCHDOWN pic.twitter.com/vPlDnc6NTe

Aaron C. (@thelastfedor) February 3, 2020

ÚLTIMA HORA | El avión de Air Canada ha aterrizado ya en el aeropuerto de Barajas https://t.co/WplpJwpskc pic.twitter.com/9BugaHBQbM

— EL PAÍS (@el_pais) February 3, 2020

Αεροπλάνο Μαδρίτη: “Σηκώθηκε” μαχητικό

Λίγο πριν ο πιλότος πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης και ενώ έκανε κύκλους πάνω από την ισπανική πρωτεύουσα για να αδειάσει καύσιμα, πολεμικό αεροσκάφος F-18 απογειώθηκε και πέταξε δίπλα στο Boeing των καναδικών γραμμών, το οποίο συνόδεψε μέχρι την έναρξη της διαδικασίας προσγείωσης. Οι μαρτυρίες επιβατών της πτήσης τρόμου είναι συγκλονιστικές. Ο Brock Mierzejewski από το Βανκούβερ, που βρισκόταν στο αεροπλάνο με τους γονείς του, περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που βίωσε ο ίδιος και οι υπόλοιποι επιβάτες: «Οπωσδήποτε ζήσαμε στιγμές έντονης νευρικότητας, αλλά ο πιλότος έκανε εξαιρετική δουλειά. Είμαστε ακόμα λίγο σοκαρισμένοι, αλλά χαρούμενοι που είμαστε ασφαλείς».

Ακολουθεί εντυπωσιακό βίντεο που τράβηξε επιβάτης, τη στιγμή που το ισπανικό F-18 προσεγγίζει το Boeing

Keywords
Τυχαία Θέματα