ΑΕΚ Αστέρας: Με φόρα ο Δικέφαλος

Η ΑΕΚ, με νωπή ακόμη την μεγάλη νίκη της στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη με 3-1, αγωνίζεται την Κυριακή στο Ολυμπιακό Σταδιο με τον δυνατό Αστέρα Τρίπολης, που έχει έρθει για να αποδείξει πως δεν είναι ο… μικρός της παρέας! Η ΑΕΚ, που με 51 βαθμούς είναι συγκάτοικος με τον ΠΑΟΚ

στην 3 θέση, χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε την νίκη. Ο Ισπανός προπονητής της, ο Μανόλο Χιμένεθ, που έχει προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα για το δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα, δεν θα κάνει αλλαγές. Θα αγωνιστεί σχεδόν με την ίδια εντεκάδα που πήρε την νίκη στη Θεσσαλονίκη. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ. Βέβαια δεν θα παίξει ο Βράνιες που είναι τιμωρημένος. Ενδεχομένως να μην μπορέσει να παίξει και ο Κλωναρίδης.

Ο Αστέρας Τρίπολης, που με 44 βαθμούς βρίσκεται στην 6 θέση και των πλέι-οφ, ήρθε στην Αθήνα με σκοπό να μην χάσει. Αυτό άλλωστε το έχει καταφέρει και άλλες φορές! Ο προπονητής του, ο Μίλος Ράσταβατς, λίγο πριν από τον αγώνα θα αποφασίσει για την εντεκάδα. Στο τέρμα θα είναι ο Παπαδόπουλος, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας. Στην μεσαία γραμμή θα είναι ηγέτης ο Ιγκλέσιας και στην επίθεση ο Μποράλες.

Διαβάστε ακόμηΑΕΚ: Πάρτι γενεθλίων μέσα «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!
Keywords
Τυχαία Θέματα