ΑΕΚ – Σάκχοφ: Ξεχνάμε το πρώτο ματς

ΑΕΚ – Σάκχοφ: Ο Γέβγεν Σάκχοφ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ζόρια. Ο Ουκρανός ανέφερε πως θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την προηγούμενη αναμέτρηση με την Ζόρια. Ακόμα, στάθηκε στο πως αντιμετώπισε η ομάδα το μεγάλο πρόβλημα του κορωνοϊού. Παράλληλα, ο Σάκχοφ μίλησε για την άμεση ένταξη του στην ομάδα και τόνισε πως ο προπονητής αλλά και οι συμπαίχτες του τον βοήθησαν να προσαρμοστεί γρήγορα.

Αναλυτικά αναφερόμενος στο πως αντιμετώπισε η ομάδα τις δυσκολίες με τον κορωνοϊό και

πως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι με τη Ζόρια είπε: «Οσον αφορά τον κορωνοϊό η ομάδα αποκαταστάθηκε. Όλα καλά. Σχετικά με το πρώτο ματς, πρέπει να το ξεχάσουμε. Να επικεντρωθούμε στο αυριανό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε όμως ότι μας στηρίζουν και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να τους δώσουμε τη χαρά».

ΑΕΚ – Σάκχοφ: “Mε βοήθησαν συμπαίκτες και προπονητής”

Για την άμεση ένταξη του στα αγωνιστικά σχέδια της ομάδας ο Σάκχοφ σημείωσε: «Ουσιαστικά η ένταξή μου στην ομάδα έγινε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό οφείλετε στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου. Με βοήθησαν να μπω γρήγορα στην ομάδα».

Δείτε ακόμη: Ανάσα η Παρί, προκρίθηκαν Γιούβε, Μπάρτσα, Σεβίλλη και ΤσέλσιΣε μπελάδες ο Ολυμπιακός για το λεκτικό “πέσιμο” στον ΜπόλονιΚαι επίσημα τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Ντρεοσί
Keywords
Τυχαία Θέματα