Άδοξο φινάλε για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τέλος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Άδοξο φινάλε φαίνεται πως θα έχει η καριέρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ. Ο παίκτης δήλωσε πως παρά τις πιέσεις που δέχεται, δεν θα συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους».

O Έλληνας διεθνής τελειώνει με άσχημο τρόπο από την ομάδα του Χιμένεθ.

Ο Χριστοδουλόπουλος μίλησε στο «sport24.gr», ανέφερε ότι δέχεται πιέσεις για να ανανεώσει στην ΑΕΚ και τόνισε ότι δεν χτίζεται

εμπιστοσύνη με απειλές και ότι με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να συνεχίσει.

Η αντίδραση της Ένωσης ήταν άμεση, αφού ξεκαθάρισε πως σταματάει τις όποιες επαφές με τον παίκτη και πως πλέον «τελειώνει» -και όχι για οικονομικούς λόγους- από την ομάδα.

Μάλιστα, τονίζεται από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» πως ο Χριστοδουλόπουλος «… έχει μιλήσει εδώ και έναν μήνα με άλλη ομάδα και δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019». Να αναφέρουμε πως τα δημοσιεύματα της τελευταίας περιόδου ήθελαν τον Έλληνα εξτρέμ να βρίσκεται μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Όλα δείχνουν πως ΑΕΚ και Χριστοδουλόπουλος θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Από την Ένωση θεωρούν πως θα υπάρξει αντίστοιχη εξέλιξη με την υπόθεση Ντίντακ, στην οποία δικαιώθηκε και χρειάστηκε να πληρωθεί για να αποχωρήσει ο παίκτης το περασμένο καλοκαίρι.

Ανατροπή στην ΑΕΚ – Ποιος φεύγει και ποιος μένει

Τα χαρακτηριστικά σημεία των δηλώσεων του Χριστοδουλόπουλου στη NOVA

Για το τι μπορεί να πετύχει ακόμα στην καριέρα του

«Ονειρευόμουν να κάνω καριέρα που θα αφήσει το στίγμα της. Έχω πολλά χρόνια ακόμα. Θέλω να χτίσω στη φετινή μου χρονιά. Κάθε παιδί ονειρεύεται πράγματα για τον εαυτό του, αλλά έχω κι άλλα πράγματα σε αυτή την κατεύθυνση».

Για το συμβόλαιό του

«Το συμβόλαιο τελειώνει. Περιμέναμε να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για να τα δούμε όλα. Το συμβόλαιο τελειώνει».

Για το αν υπάρχει η προοπτική του εξωτερικού

«Δεν ξέρω. Εξαρτάται από την οικογενειακή κατάσταση. Το ποδόσφαιρο αλλάζει μέρα με τη μέρα. Όλα θα τα δούμε στις επόμενες μέρες».

Το άρθρο Άδοξο φινάλε για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα