Αδιανόητο: Θύμα για δεύτερη φορά ο Μεχντί Καρσελά!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ακούγεται απίστευτο, αλλά ως καταγγελία είναι αληθινή.

Τα μέλη της ολιγομελούς συμμορίας που έχουν βάλει στο μάτι σπίτια όπου διαμένουν ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων, ιδιαίτερα του Ολυμπιακού, ξαναγύρισαν στο σπίτι του Μεχντί Καρσελά!

Προχώρησε ο Καρσελά σε νέα καταγγελία

Λίγες ημέρες αφότου ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα, κατήγγειλε πως άγνωστοι είχαν παραβιάσει το σπίτι στα νότια προάστια και είχαν πάρει ένα χρηματοκιβώτιο, ο Καρσελά ξαναέφτασε στις Αρχές.

Άγνωστοι «είπε», μπήκαν από το παράθυρο στο σπίτι του

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες της Alphafreepress, ο Μεχντί Καρσελά το απόγευμα της Τρίτης, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι όσο εκείνος απουσίαζε στις υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό, άγνωστοι μπήκαν από παράθυρο και σήκωσαν πραγματικό θησαυρό από το δεκάδων τετραγωνικών μέτρων σπίτι του.

Πήραν πανάκριβα κοσμήματα, ρολόγια και αθλητικά παπούτσια

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι εισβολείς του πήραν κοσμήματα, πανάκριβα ρολόγια, αθλητικά παπούτσια και αθλητικές φόρμες.

Δεν διαπίστωσε η αστυνομία ίχνη παραβίασης στο παράθυρο

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί επί τόπου δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο παράθυρο απ’ όπου εισέβαλαν οι διαρρήκτες, που σημαίνει ότι ίσως είχε μείνει εντελώς ανασφάλιστο.

Η ανάρτηση του Εμάνουελ Εμενίκε στο Twitter για τις διαρρήξεις

Μετά τη νέα αυτή εξέλιξη, σε μια στιγμή που ο Καρσελά μαζί με τον Εμενίκε και άλλους δύο παίκτες έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, εξηγείται και η ανάρτηση στο τουϊτερ, του Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος είναι και μεταξύ των θυμάτων της σπείρας αλλά και μεταξύ αυτών που βλέπουν την έξοδο από το Λιμάνι.

Ο Εμενίκε, όπως ήδη έγραψε η Alphafreepress, εξέφρασε την αγωνία του για τα κρούσματα διαρρήξεων, που έχουν σημειωθεί σε σπίτια ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, και το έκανε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter.

Τι έγραφε ο υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστής

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Ξένοι παίκτες ληστεύονται σχεδόν καθημερινά στην Αθήνα και κανένας δε νοιάζεται. Από τότε που λήστεψαν εμένα, πέντε ξένοι παίκτες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο και ουδείς θα νοιαστεί μέχρι να σκοτωθεί κάποιος. Μέσα στο σπίτι μου δεν μπορώ να κοιμηθώ 100% τα βράδια και είναι μεγάλο κρίμα».

Το ρεπορτάζ της Alphafreepress για τις εισβολές στα σπίτια παικτών

Για το μέγα θέμα της δράσης της ασύλληπτης ακόμη συμμορίας που βάζει στο στόχαστρο σπίτια ποδοσφαιριστών στα Νότια Προάστια, η Alphafreepress, σε πρόσφατο εκτενές ρεπορτάζ της, έγραφε:

Και ο ΒελγοΜαροκινός Μεχντί Φρανσουά Καρσελά-Γκονσάλες, το δεξί εξτρέμ του Ολυμπιακού, στα θύματα της συμμορίας που έχει βάλει στο στόχαστρο σπίτια ποδοσφαιριστών στα Νότια Προάστια και η οποία εισέβαλε και στην τριώροφη μεζονέτα του Ντέμη Νικολαϊδη και της Δέσποινας Βανδή, στη Βούλα.

Έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών

Όπως έγινε γνωστό, τα μέλη της συμμορίας που έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις τάξεις των προβεβλημένων ποδοσφαιριστών, ιδιαίτερα του Ολυμπιακού με τις απανωτές ληστρικές επιδρομές στα σπίτια τους στα Νότια Προάστια, είχαν τρυπώσει και στο σπίτι του Μεχντί Καρσελά στη Βούλα.

Χτύπησαν στο σπίτι του Βέλγου, το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου

Στις 7 και 30 το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, μέλη της σπείρας, που εισβάλει για λίγο στα σπίτια ποδοσφαιριστών, αρπάζει κοσμήματα, τιμαλφή, μετρητά, είδη ένδυσης και υπόδησης και εξαφανίζεται, είχαν καταφέρει να διαρρήξουν και το σπίτι του άσου του Ολυμπιακού.

Αφαίρεσαν μικρό χρηματοκιβώτιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σπίτι του Καρσελά, αφαίρεσαν τότε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο στο οποίο πίστεψαν ότι ο Βελγομαροκινός έκρυβε μετρητά και κοσμήματα.

Το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο και το πέταξαν

Όμως, το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο και δύο ώρες μετά την εισβολή και όσο ο Καρσελά βρισκόταν σε απογευματινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» και δεν είχε επιστρέψει ακόμη στο σπίτι του, οι δράστες αφού το διέρρηξαν και είδαν ότι ήταν κενό, το πέταξαν κοντά στο σπίτι.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το χρηματοκιβώτιο

Βρέθηκε τότε από την Αστυνομία και εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν ανεύρεση αποτυπωμάτων η στοιχείων DNA των δραστών, με άγνωστο μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Οφόε- Ελαμπντελαλουϊ και Νικολαΐδης- Βανδή τα τελευταία θύματα

Μόλις το περασμένο Σάββατο τα μέλη της ίδιας σπείρας, είχαν «χτυπήσει» τα σπίτια των συμπαικτών του Καρσελά, Οφόε και Ελαμπντελαλουϊ, στην ίδια περιοχή.

Όσο οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν στην προπόνηση, οι δράστες παραβίασαν τις μπαλκονόπορτες των διαμερισμάτων των παικτών στο ίδιο συγκρότημα και αφαίρεσαν κοσμήματα, μετρητά, είδη ένδυσης και υπόδησης, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 80.000 ευρώ και για τους δύο.

Εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόωρη έξοδο του Ντέμη

Στη συνέχεια, μέλη της ίδιας σπείρας, εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόωρη έξοδο από την τριώροφη μεζονέτα του, τον Ντέμη Νικολαϊδη και ενώ η σύζυγός του Δέσποινα Βανδή βρισκόταν στην παράσταση όπου εμφανίζεται, άρπαξαν από την κρεβατοκάμαρα μετρητά, κοσμήματα και άλλα είδη, αξίας περίπου 100.000 ευρώ.

Παρακολουθούσαν τις κινήσεις του Εμμανουέλ Εμενίκε

Όταν ο Ολυμπιακός ταξίδευε στην Ισπανία για το ματς με την Μπαρτσελόνα, οι ίδιοι δράστες παρακολούθησαν τις κινήσεις του σέντερ φορτ της ομάδας Εμμάνουελ Εμενίκε και μόλις βγήκε μπήκαν και αφαίρεσαν μετρητά και κοσμήματα.

Δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Προτό

Τότε δεν είχαν καταφέρει να παραβιάσουν και το σπίτι του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Σίλβιο Προτό καθώς τους αντιλήφθηκε άνδρας της ιδιωτικής ασφάλειας.

Ο Εμμάνουελ Εμενίκε του Ολυμπιακού!

Θύμα διάρρηξης στο σπίτι όπου διαμένει στα Νότια Προάστια της Αττικής, έπεσε και ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού.

Λίγες μέρες πριν διάρρηξη κατήγγειλε και ο Αραούχο της ΑΕΚ

Η καταγγελία έρχεται μετά από εκείνη του Αργεντινού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σέρτζιο Αραούχο.

Επιστρέφοντας από την Ξάνθη την Κυριακή, όπου η ομάδα του έπαιζε για το πρωτάθλημα, βρήκε το σπίτι του επίσης αναστατωμένο στη Βούλα, από εισβολή διαρρηκτών.

Το άρθρο Αδιανόητο: Θύμα για δεύτερη φορά ο Μεχντί Καρσελά! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα