Αδιανόητο δηλητήριο δημόσια, από τον πρώην του George Michael

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν πρόλαβαν να κλείσουν δύο χρόνια από την είδηση που σόκαρε τον κόσμο και ήρθαν τα μηνύματα μίσους.

Ο George Michael ήταν νεκρός.

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης «έφυγε» στις 25 Δεκεμβρίου 2016 από φυσικά αίτια σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Ο 45χρονος Fadi Fawaz, πρώην σύντροφος του George Michael ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα που έγραφε: «George σε μισώ».

George I hate you.

Fadi Fawaz (@fadifawaz) August 4, 2018

Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλα μηνύματα με παρόμοιο χαρακτήρα. Ο ξάδερφος του αείμνηστου τραγουδιστή έδωσε εξήγηση για όλα αυτά λέγοντας πώς ο George Michael δεν άφησε τίποτα στην διαθήκη του για τον πρώην εραστή του.

Μάλιστα ο Fawaz στα μηνύματά του επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι ο George Michael δεν πέθανε από φυσικά αίτια αλλά έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του:

«Πώς μπορώ να μην είμαι απογοητευμένος από κάποιον που αυτοκτόνησε», έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του και συνέχισε: «Όταν κάποιος είναι ικανός να κάνει κακό στον εαυτό του τότε είναι ικανός να κάνει ακόμα χειρότερα πράγματα. Ο George είχε κάνει πέντε απόπειρες αυτοκτονίας και πέθανε την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας του. Μάλιστα για ένα ολόκληρο 24ωρο ήταν νεκρός και τον βρήκαν μετά».

Ο Fawaz δέχτηκε πλήθος επικριτικών σχολίων για τα σχόλια με πολλούς να του λένε πώς ο άνθρωπος έχει πλέον πεθάνει και πρέπει να τον αφήσει ήσυχο. Ο ξάδερφος του τραγουδιστή Andros Georgiou είπε ότι ο πρώην του βγάζει τόση κακία γιατί άφησε όλη του την περιουσία σε ιδρύματα, στις αδερφές του και στο προσωπικό του και τίποτα σε εκείνον.

Ο Fadi Fawaz που ήταν κομμωτής στο επάγγελμα απειλεί να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο για να διεκδικήσει μερίδιο από την διαθήκη. Σύμφωνα με τον ξάδερφο στον Fadi: «Έχουν προσφερθεί 500.000 δολάρια αλλά πιστεύω τελικά θα γίνει συμβιβασμός στα 2 εκατομμύρια δολάρια για να τον ξεφορτωθούμε».

Δείτε ακόμη:

George Michael: Τα μυστήρια tweets και η «παράλογη» συμπεριφορά του συντρόφου του

Το άρθρο Αδιανόητο δηλητήριο δημόσια, από τον πρώην του George Michael εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα