Αδερφός Κορακάκη – ΕΡΤ: Έξαλλος με το σχόλιο του Δημοσθένη Καρμοίρη

Η Αννα Κορακάκη τερμάτισε στην 6η θέση στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλου στη σκοποβολή του Ολυμπιακού τουρνουά, σημειώνοντας μια σπουδαία εμφάνιση.

Το γεγονός πως τερμάτισε έκτη κι έμεινε εκτός μεταλλίων η σκοπεύτρια σχολιάστηκε αρνητικά από τον Δημοσθένη Καρμοίρη.

Ο αθλητικογράφος της ΕΡΤ

είπε χαρακτηριστικά «Δυστυχώς δεν έχουμε καλά νέα να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές μας, καθώς η Άννα Κορακάκη τα… θαλάσσωσε».

Αυτή η άκομψη ατάκα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον αδερφό της χρυσής και χάλκινης Ολυμπιονίκη του Ρίο το 2016, ο οποίος τοποθετήθηκε φανερά εκνευρισμένος για τη συγκεκριμένη δήλωση του δημοσιογράφου.

«Αν μπορούσα να προσθέσω κάτι ακόμα. Σήμερα στην εκπομπή Αθήνα Τόκιο, ο κ. Δημοσθένης Καρμοίρης ο παρουσιαστής της εκπομπής- θα ήθελα να αναφέρω τα δικά του λόγια- ανέφερε: Δεν έχουμε καλή είδηση να πούμε καλημέρα στους τηλεθεατές για την Άννα, που μας τα θαλάσσωσε λίγο σήμερα”. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι ένας επαγγελματίας αθλητικός συντάκτης, θεωρεί την 6η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες θαλάσσωμα. Απαξιώνει την υπερπροσπάθεια της Άννας αλλά και κάθε άλλου μεγάλου αθλητή που θα φέρει αντίστοιχη επιτυχία. Πραγματικά έχουμε μείνει έκπληκτοι με αυτή τη δήλωση”.

Keywords
Τυχαία Θέματα