The Rock κορωνοϊός: Το τρυφερό «ραπάρισμα» με την κόρη του

The Rock κορωνοϊός: Με ένα απίθανο βίντεο στο Instagram, ο The Rock μαθαίνει στην μικρή κόρη του Τία πώς να πλένει τα χέρια της, ενώ βρίσκονται και οι δυο τους σε καραντίνα για τον κορωνοϊό. Ο Ντουέιν Τζόνσον, όπως είναι ο πραγματικό όνομα του The Rock, ανέβασε ίσως το πιο αστείο και αξιολάτρευτο βιντεάκι στο διαδίκτυο, για το πώς πρέπει οι γονείς να φροντίζουν ώστε τα παιδιά

τους να ακολουθούν τους κανόνες υγιεινής γενικότερα και πολύ περισσότερο τώρα, όσο μαίνεται η πανδημία του κορωνοϊού. «Πριν μπω στο ντους η μικρή μου Τία μου ζητά να τραγουδώ το ραπ κομμάτι του “Χαρά μου” από την “Βαϊάνα”, ενώ πλένω τα χέρια της» λέει ο ηθοποιός που είχε αναλάβει τη φωνή του ημίθεου Μάουι στην ταινία της Disney, «Βαϊάνα» πριν από μερικά χρόνια.

«Συνειδητοποιήσαμε πριν από μερικές εβδομάδες πως το απόσπασμα αυτό είναι ιδανικό για να διασκεδάζουν τα μικρά σας ενώ πλένουν τα χέρια τους. Μείνετε υγιείς και ασφαλείς, φίλοι μου» λέει. Φορώντας μόνο την πετσέτα γύρω από το κάτω μέρος του σώματός του, ο The Rocks ξεκινά το τραγούδι με την μικροσκοπική, μπροστά του, Τία να τον ακολουθεί στο ραπάρισμα. Αν και ο ίδιος ο χαζομπαμπάς σημειώνει στην ανάρτησή του στο Instagram πως η κόρη του μοιάζει να του λέει «βγάλε επιτέλους το σκασμό» στην αρχή του βίντεο, το μικρό μουσικό διάλειμμα για πλύσιμο των χεριών είναι πραγματικά απολαυστικό. Αφήστε που έχει ήδη πάνω από 18 εκατομμύριο θεάσεις.

https://www.instagram.com/p/B-fZQj1nUB0/

”I will survive”

Ένα από τα πιο επιτυχημένα βίντεο εν μέσω της πανδημίας όμως, είναι αναμφίβολα της Γκλόρια Γκέινορ. Η θρυλική τραγουδίστρια στέκει μπροστά στο νιπτήρα της και τραγουδά «I Will Survive» ενώ πλένει τα χέρια της… «Χρειάζονται μόλις 20 δεύτερα για να “επιβιώσω”» γράφει λακωνικά.

.@TTLYTEALA I loved your last tweet! #WashYourHands #IWillSurviveChallenge pic.twitter.com/QVKZpjJ3Z9

Gloria Gaynor (@gloriagaynor) March 12, 2020

Δείτε ακόμαΕίναι γεγονός! Το La Casa de Papel και επίσημα στις οθόνες μας«Δεν είναι αυτό που νομίζεις»: «Οργιάζουν» οι φήμες για την σχέση Ιρίνα – Βίτο«Αφιερωμένο σε εκείνους που παλεύουν στην πρώτη γραμμή»: Ακόμα μία συγκινητική πράξη των ΤζένερΠέθανε σε ηλικία 81 ετών ο θρυλικός Bill Withers
Keywords
Τυχαία Θέματα