«The Crown» σειρά: Όταν οι Ολίβια Κόλμαν και Τζίλιαν Άντερσον συνάντησαν την βασιλική οικογένεια

«The Crown» σειρά: Η Ολίβια Κόλμαν και η Τζίλιαν Άντερσον, πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς του Netflix «The Crown» εμφανίστηκαν στο The Late Show για να συζητήσουν, μεταξύ άλλων, την εμπειρία της συνάντησής τους με την πραγματική βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου. «Το παλάτι, ήταν διασκεδαστικό, αποδεικνύεται ότι όλα όσα κάναμε στο The Crown ήταν πιο ήπια σε σύγκριση με το πραγματικό παλάτι», είπε για την επίσκεψή της στο Μπάκιγχαμ η Ολίβια Κόλμαν,

η οποία υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Η Άντερσον, η οποία ενσαρκώνει την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μάργκαρετ Θάτσερ, είπε ότι έχει συναντηθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ πολλές φορές και ότι η μεγαλειότητά της έχει έναν βοηθό που της ψιθυρίζει με ποιον έχει συνάντηση.

«Δεν μπορείτε να μιλήσετε προτού σου μιλήσουν, ξέρετε ότι μπορεί να είναι λίγο περίεργο. Μπορεί να σας υποβάλει ερωτήσεις για τον εαυτό σας ή αν απολαμβάνετε τη δουλειά που της είπαν εκείνη τη στιγμή ότι κάνετε», πρόσθεσε. Οι δύο ηθοποιοί συζήτησαν επίσης για την απεικόνιση ιστορικών μορφών για τις ανάγκες της σειράς The Crown και αν οι ρόλοι τις βοήθησαν να δουν μια πιο ανθρώπινη πλευρά της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και της Μάργκαρετ Θάτσερ.

«Η Θάτσερ, από την άλλη πλευρά, είναι τόσο σιδηρά όσο φαίνεται»

«Φαίνεται σαν μια γλυκιά γυναίκα που έχει δεσμευτεί να επιτελεί αυτό το έργο και το κάνει πολύ καλά με το μέγιστο των δυνατοτήτων της και με δεδομένο ότι δεν είχε ποτέ σκοπό να το κάνει, νομίζω ότι είναι εξαιρετικά θαυμάσια σε αυτό», είπε η Κόλμαν για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

«Η Θάτσερ, από την άλλη πλευρά, είναι τόσο σιδηρά όσο φαίνεται, νομίζω», τόνισε η Άντερσον και σημείωσε ότι το The Crown παρουσιάζει πολύ καλά τρισδιάστατους χαρακτήρες που ενέχουν διαφορετικές πλευρές.

View this post on Instagram

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Δείτε ακόμα:Το μυστικό του Μελέτη αποκαλύπτεται – Τι θα δούμε στις Άγριες ΜέλισσεςΝτέιβιντ Μπόουι σόου: Κυκλοφορεί για πρώτη φορά το live «No Trendy Réchauffé»Ο Μακρόν επικρίνει την κάλυψη των ισλαμιστικών επιθέσεων στη Γαλλία από πολλά αγγλοσαξονικά MMEΈρχεται το κοινωνικό μέρισμα – Πριν από τα Χριστούγεννα η καταβολή τουΠώς θα αποτραπεί πορεία για Πολυτεχνείο – Κλιμακωτή η αντίδρασηΗ οργή της Ακρίτα κατά της κυβέρνησης: “Βγάλτε τον σκασμό; Σοβαρά τώρα;”Πόσο επικίνδυνες οι μεταλλαγές κορονοϊού στα μινκ
Keywords
Τυχαία Θέματα