Survivor spoiler υποψήφιοι για αποχώρηση: Ποιοι θα βγουν στον «τάκο» αυτήν την εβδομάδα

Survivor spoiler υποψήφιοι για αποχώρηση: Μετά από την χθεσινή ήττα της μπλε ομάδες στο Survivor 4, προέκυψε ότι ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση και είναι ο Γιώργος Κορόμι. Η μπλε που βρίσκεται σε δυσμενή θέση, πρέπει να βάλει τα δυνατά της με σκοπό να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ή αλλιώς «Μισθοφόρου».

Μέσα από το Twitter ενημέρωσε ότι η Μπλε θα χάσει και τη δεύτερη ασυλία.

Αυτό σημαίνει πως και οι τρεις παίκτες για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα αναμένεται να είναι από τους Μπλε, αφού δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν στο νέο αγώνισμα. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Twitter γράφει ότι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας είναι ο James Καφετζής, ο Γιώργος Κορόμι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δηλαδή τρεις παίκτες που είναι από την αρχή του παιχνιδιού!

Spoiler

Ασυλία Νίκος

Υποψήφιοι

James

Κόρο

Μαριαλένα

#Survirorgr

— kostas-misthoforos-pirate- (@costasanagno) May 10, 2021

Τι είδαμε χθες στο Survivor 4

Ακόμη ένα έντονο επεισόδιο το χθεσινό για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τους παίκτες του Survivor να μην μπορούν να ελέγξουν τα νεύρα τους. Οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη για να πάρουν την ασυλία και όπως είδαμε στο αγώνισμα, οι Μπλε πήραν ισχυρό προβάδισμα, φτάνοντας ακόμα και στο 7-2. Τα πράγματα όμως δεν είχαν τελειώσει, αφού ο Σάκης Κατσούλης, δεν άφησε τίποτα στην τύχη του και έδωσε στο flag race τη νίκη στην ομάδα του, την ώρα που όλοι ανέβασαν την απόδοση τους κατακόρυφα. Έτσι τα χαμόγελα επανήλθαν στην κόκκινη ομάδα που βγήκε αλώβητη από την 1η ασυλία, σε έναν αγώνα που δύσκολα θα ξεχάσουμε. Ιδιαίτερα εκνευρισμένη και φορτισμένη είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor καθώς της ήρθε απότομα η ήττα της Μπλε ομάδας στο αγώνισμα ασυλίας.

Μεγάλη ένταση ωστόσο επικρατούσε στο «πηγαδάκι» Μαριαλένα Σάκης Τριαντάφυλλος αφού η Μαριαλένα μάλλον δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την ήττα της και ξέσπασε στους πλέον πιο κοντινούς της ανθρώπους εκεί. Συγκεκριμένα, η παίκτρια του Survivor 4 απομονώθηκε με τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη να ζητήσει εξηγήσεις. «Πάτε καλά; Δηλαδή τι έγινε ρε φίλε. Δεν υπάρχουν κάμερες και μένετε με συνθήματα να μας τρίψετε με το μαχαίρι στην πληγή ρε φίλε; Ξέρεις πως αισθάνομαι κι εσύ βγάζεις τα συνθήματα ρε φίλε. Ρε εγώ όταν χάνω, σας σέβομαι, σας σέβομαι. Όταν κερδίζουμε, πανηγυρίζουμε γιατί πρέπει να πανηγυρίσουμε σαν ομάδα, δεν στο χτυπάω στη μούρη ρε φίλε», είπε η Μαριαλένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Ποιοι,Survivor, poioi