Survivor spoiler διαρροή 10/1 ποιος κερδίζει: Η ομάδα που θα “πάρει” σήμερα το αγώνισμα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το νέο επεισόδιο του Survivor 4. που όπως φαίνεται από το trailer θα είναι καθηλωτικό. Το spoiler έχει ήδη κυκλοφορήσει. Διάσημοι ή μαχητές κερδίζουν απόψε το έπαθλο; Στο πρώτο επεισόδιο μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη η οποία έγινε με κλάματα, στην ομάδα των Διάσημων θα δούμε να έρχονται τα πάνω κάτω. Συγκεκριμένα, μια κόντρα θα ξεκινήσει ανάμεσα στην Κάτια Ταραμπάνκο και τον Περικλή Κονδυλάτο, λόγω ενός “απαράδεκτου” περιστατικού που θα τον κάνει να κλάψει πολύ. Ούτως ή άλλως, οι σχέσεις Κάτιας – Περικλή, από την αρχή δεν φαινόντουσαν πολύ θερμές, καθώς

το μοντέλο είχε βάλει στο στόχαστρο την Αγγελική Λάμπρη που ήταν φίλη στο παιχνίδι με τον Κονδυλάτο. Επίσης, ομάδα των Διάσημων θα έχει και μια προσθήκη.

Σήμερα το βράδυ θα δούμε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι – που ήταν να μπει στους Μαχητές – να εντάσσεται στην ομάδα τους. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι θα είναι η πιο καλοπληρωμένη παίκτρια των Μαχητών του «Survivor 2021». Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στη χώρα μας για γαμήλιο ταξίδι. Μαγεμένοι από τις ομορφιές και τον τρόπο ζωής της χώρας μας, αποφάσισαν να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Survivor spoiler: Τι τρέχει με τον Ξιάρχο;

Όμως και οι Διάσημοι αποκτούν πρόσωπο – έκπληξη, άγνωστο όμως το πότε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, αυτό είναι ο πρώην νικητής του J2US, Τάσος Ξιάρχο. Ο Τάσος ξεκίνησε να χορεύει με πάθος στα 16 του χρόνια και σήμερα στα 27 του, είναι ο δημιουργός πίσω από μερικές από τις πιο viral χορογραφίες – όπως εκείνη για το τραγούδι «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι που έγινε το φαινόμενο του ελληνικού YouTube. Είναι γυμνασμένος και έχει χορέψει για όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ έχει χορογραφήσει την Τάμτα, τη Φουρέιρα, τον Sin Boy, τη Στικούδη, τη Demy, την Josephine, τον Μηδενιστή και άλλους πολλούς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Τάσος Ξιάρχο έχει συμφωνήσει προφορικά με ικανοποιητική αμοιβή και αναμένονται τα διαδικαστικά – που δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση – για να «βάλει πλώρη» για Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler διαρροή 10/1 ποιος κερδίζει: Ποια ομάδα θα πανηγυρίσει;

Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά θα είναι απαιτητικός. Όπως είδαμε στο trailer θέλει οι παίκτες να έχουν… γερά χέρια και θα είναι ομαδική δοκιμασία. Ο κάθε παίκτης θα πετά στον συμπαίκτη του έναν κουβά γεμάτο νερό που δεν πρέπει να του πέσει, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να ρίξει το νερό μέσα σε έναν σωλήνα. Απαιτείται σίγουρα ταχύτητα αλλά και σταθερότητα, όπως βλέπουμε από τα πρώτα πλάνα του επεισοδίου. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, σήμερα μικρό προβάδισμα ίσως έχει η ομάδα των Διασήμων. Ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι καθώς το απόγευμα θα έχουμε 100% σίγουρη διαρροή.

Survivor spoiler: Αλλαγή σχεδίων

Ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του ενημερώνει για την αλλαγή ώρας του Survivor 4 από την ερχόμενη Δευτέρα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες με την εκπνοή του 2020, καθώς το ΣΚΑΪ αιφνιδίαζε τον ανταγωνισμό και έβγαλε το «βαρύ πυροβολικό» το Survivor 4 στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Στην πρώτη εβδομάδα αναμέτρησης με τον ανταγωνισμό, καθώς μέσα στις γιορτές το παιχνίδι «έπαιζε» χωρίς αντίπαλο, το Survivor 4 έδειξε να αντέχει απέναντι στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Παρότι το σίριαλ του ANT1 φαίνεται πως κέρδισε τις μονομαχίες για όση ώρα τα δύο προγράμματα προβάλλονταν ταυτόχρονα, στο σύνολο της τηλεθέασης το Survivor 4 κράτησε και ανά περίπτωση αύξησε τα ποσοστά του, «φλερτάροντας» με το 40%.

Ο ΣΚΑΪ είχε προγραμματίσει αρχικά το Survivor 4 να βγαίνει στον αέρα στις 22.15, αμέσως μετά το διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «8 Λέξεις». Από Δευτέρα ωστόσο, το πρόγραμμα του σταθμού διαφοροποιείται και το ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινά στις 22.00. Η μετακίνηση αυτή θα φέρει «Άγριες Μέλισσες» και Survivor 4 αντιμέτωπα για μιάμιση ολόκληρη ώρα κάτι που σημαίνει πως αναμένουμε με αγωνία να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η τηλεοπτική αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα