Survivor spoiler ασυλία 1/3 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν το αγώνισμα

Survivor spoiler ασυλία 1/3 σήμερα: Χαμός στο Survivor μετά την αποχώρηση της Σαλαγκούδη, αλλά αυτό που μας νοιάζει σήμερα 1/3 είναι η ασυλία. Από τη στιγμή που η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε από το Survivor, οι κόκκινοι ένιωσαν ανακούφιση καθώς η δημοσιογράφος δεν τα πήγαινε καλά στα αγωνίσματα – για την ακρίβεια τα πήγαινε χάλια. Πολλοί παίκτες της κόκκινης ομάδας, ανέφεραν στο χθεσινό επεισόδιο

(28/2) πως οι αγώνες δεν ξεκινούν τώρα με δύο ή ένα μηδέν λόγω της δεδομένης ήττας που θα έφερνε η Ανθή και αυτό άλλαξε το κλίμα.

Μετά την αποχώρηση ήρθε και η προσθήκη. Η Ελένη Χαμπέρη μπήκε στους «κόκκινους» και όπως είδαμε είναι μία δυναμική παίκτρια. Αν δεν αποχωρήσει η Σοφία λόγω τραυματισμού, οι κόκκινοι πλέον έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα στις γυναίκες, τόσο αριθμητικά (5 με 4) όσο και ψυχολογικά.

Survivor spoiler 1/3 σήμερα: Αποκαλύψεις που θα ανάψουν φωτιέςSurvivor spoiler ασυλία 1/3 σήμερα: Ποιοι θα κερδίσουν;

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ξεκίνησε η φθορά. Οι… απομονωμένοι Κρις και Αλέξης, έφεραν μόνο νίκες στο αγώνισμα, σε αντίθεση με τους… Τζέιμς και Νίκο. Μάλιστα στο trailer είδαμε πως πλέον ο Τζέιμς δέχεται «επιθέσεις», ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη βάζει τα κλάματα λέγοντας πως δεν έχει υποστήριξη από το φίλο της Νίκο. Το κλίμα στους μπλε δεν είναι καλό, ενώ αντίθετα στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά πιστεύουν ακόμα και για το δύο στα δύο αυτή τη βδομάδα στους αγώνες ασυλίας.

Μετά τη «σφαγή» στο στρατόπεδο των μπλε, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα κατακτήσει την ατομική ασυλία, καθώς η λογική μέχρι στιγμής, λέει πως ένας από τους δύο υποψήφιους θα είναι ο Κρις ή ο Αλέξης που πάνε κόντρα σε όλους…

Survivor spoiler ασυλία 1/3 σήμερα: Ποιοι θα κερδίσουν; To trailerSurvivor spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση;

Οι «κόκκινοι» μετά και τη νέα παίκτρια που μπήκε στην ομάδα στο επεισόδιο της Κυριακής (28/2) δυνάμωσαν περισσότερο, ενώ στη μπλε ομάδα φαίνεται πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Ο Τζέιμς έχει μπει στο στόχαστρο, ο ένας παίκτης κατηγορεί τον άλλον για διάφορα πράγματα και πλέον υπάρχουν «στρατόπεδα» στην ομάδα. Πριν δύο εβδομάδες έφτασε μία ανάσα από το να αποχωρήσει λόγο τραυματισμού, όμως τελικά τα κατάφερε και επέστρεψε. Ο λόγος για τη Σοφία Μαργαρίτη η οποία στο αγώνισμα της Κυριακής (28/2) τραυματίστηκε ξανά στο ίδιο σημείο και μάλιστα δεν μπορούσε να περπατήσει.

Σύμφωνα με spoilers που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Σοφία να αποχωρήσει λόγω του τραυματισμού της. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για «σκληρό καρύδι» και έχει τονίσει αρκετές φορές πως μπήκε στο Survivor για το μεγάλο έπαθλο και για να βοηθήσει εκείνη και τα παιδιά της. Πάνω από όλα όμως μετράει η υγεία και η απόφαση των γιατρών. Θα δείξει…

Surivor: Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου -«Είναι κρίμα να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά»

Η γνωστή Instagrammer «Μαριπόζα», μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, ενώ απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε λόγω του επαγγέλματός της. Ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επαγγέλματός της, ενώ υποστήριξε πως φορολογείται κανονικά. «Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το όταν είπα πως ταιριάζει σε μία Instagrammer να είναι και τεμπέλα. Εγώ το δήλωσα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει… Εννοώντας πως μια 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν κάνει. Που είναι μεγάλο λάθος.

Και είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά. Άκουσα διάφορα σχόλια αν είναι δουλειά και φορολογούμαστε. Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής. Κάνω το project management. Κάνω διάφορα πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές» είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα