Survivor spoiler ασυλία 1/3 – ποιοι κερδίζουν: Μπλε ή κόκκινοι;

Survivor spoiler ασυλία 1/3 – ποιοι κερδίζουν: Συνεχίζονται οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας στο Survivor, ενώ ένα ξέσπασμα της Άννας Μαρία Βέλλη, κάνει πιο εύθραυστες τις ισορροπίες. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη στην παραλία της μπλε ομάδας και η Άννα Μαρία δεν θα αντέξει και θα λυγίσει. Η Άννα Μαρία λέει on camera«Ήταν κάτι που δεν έστεκε καθόλου για κανένα λόγο.. και το αφήσανε στη γενικότητα κιόλας ότι αυτό που είπε

η Χριστίνα μπορεί και να ισχύει! Και ταυτόχρονα δεν είδα κανέναν από τους κοντινούς μου ανθρώπους να παίρνουν θέση… Ας πούμε το έχω κάνει πολλές φορές για τον Νίκο, όταν φωνάζει να τον ηρεμήσω…»!

Και η Άννα Μαρία Βέλλη υπογραμμίζει: «Εμένα αυτό με πείραξε πάρα πολύ». Η παίκτρια που έχει έρθει τόσο κοντά με τον Νίκο του τα χώνει και ξεσπά σε κλάματα.

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 1/3: Αυτοί κερδίζουν

Το βράδυ της Κυριακής οι κόκκινοι απόλαυσαν το μεγαλύτερο έπαθλο στο φετινό Survivor. Έφαγαν μπριζόλες με πατάτες, ένα γεύμα που τους δυνάμωσε ιδιαίτερα. Το παραπάνω, σε συνδυασμό με την απουσία πλέον της Ανθής Σαλαγκούδη και την άφιξη της νέας παίκτριας Ελένης Χαμπέρη, κάνουν την κόκκινη ομάδα το μεγάλο φαβορί για τον αγώνα της αποψινής πρώτης ασυλίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές  οι κόκκινοι θα κερδίσουν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, επιστρέφοντας στις επιτυχίες σε ότι έχει να κάνει με την ασυλία.

Survivor spoiler ασυλία 1/3 – ποιοι κερδίζουν: Μπλε ή κόκκινοι; LIVESurvivor spoiler: Ποιον θα ψηφίσουν οι μπλε;

Συνεπώς η ομάδα που θα πάει σαν θεατής στο συμβούλιο του νησιού είναι η κόκκινη. Η μπλε είναι αυτή που θα κληθεί αν βγάλει την πρώτο υποψήφιο. Οι μπλε πάντως είναι δύο υποομάδες καιρό τώρα. Όπως φαίνεται, θα ψηφίσουν τον Αλέξη Παππά! Καμία έκπληξη. Παρότι είναι ο Αλέξης Παππάς είναι ο καλύτερος τις τελευταίες εβδομάδες με συνεχόμενες νίκες.  Όμως δεν παίζει κανένα ρόλο για τους μπλε. Αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως οι νέοι παίκτες δεν έχουν ακόμα καταφέρει να μπουν σε κάποιο κλίκα, ή να παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα ψηφίσουν Κατσούλης, Κεφαλά, Ταβλαδάκης. Αλλά ακόμα κι αν ψηφίσουν αγωνιστικά, η κλίκα κατά του Αλέξη Παππά είναι αρκετά ισχυρή.

Survivor spoiler σήμερα 1/3: Αποκαλύψεις ‘φωτιά’Survivor: Ο αδερφός του Ασημακόπουλου ξεκαθαρίζει τελικά τι «παίζει» με τους κοιλιακούς του

Το πρωί της Δευτέρας ο αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου, Γιάννης, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» και αποκάλυψε επιτέλους όλη την αλήθεια για τους «κοιλιακούς» του. «Ο Γιώργος είχε κάνει μια επέμβαση στο σώμα του. Το έκανε πριν το παιχνίδι και έχει πάρει θέση και ο γιατρός του. Δεν θέλω να πάρω θέση πάνω σε αυτό. Ο Γιώργος όπως τον γνωρίζω έχει ένα σώμα αθλητικό και αυτή η επέμβαση ήταν κάτι που ήθελε να κάνει ο ίδιος.», είπε ο Γιάννης Ασημακόπουλος.

Survivor: “Ξεσπά” η Έλενα Κρεμλίδου: “Είναι δύσκολο να είσαι instagrammer

Για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και τη… δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζει με το σκληρό επάγγελμα του instagrammer, μίλησε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Love it” και ρωτήθηκε για τα σχόλια που έχει ακούσει για τη δουλειά της, αλλά και για όσους την αποκαλούσαν τεμπέλα. “Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το όταν είπα πως ταιριάζει σε μία Instagrammer να είναι και τεμπέλα. Εγώ το δήλωσα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει. Εννοώντας πως μια 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν κάνει. Που είναι μεγάλο λάθος”.

“Είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά. Άκουσα διάφορα σχόλια αν είναι δουλειά και φορολογούμαστε. Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής. Κάνω το project management. Κάνω διάφορα πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές”.

Survivor – Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το παιχνίδι

Μετά την Κάτια Ταραμπάνκο, η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, καθώς ένα πρόβλημα υγείας την ταλαιπωρούσε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, εδώ και μέρες η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου επέστρεψε στα social media μετά από απουσία δύο μηνών και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor. Η πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στο Survivor και έγραψε:

“ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ μια φράση που λεμέ συχνά αλλά δεν καταλαβαίνουμε την σημασία της ,χαμένοι πολλές φορές στην καθημερινότητα μας … ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδίας όσους αφιέρωσαν χρόνο από την μέρα τους στο να μου στείλουν μηνύματα και στο να μου γράψουν σχόλια (θετικά-αρνητικά) και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τόση αγάπη που μου δίνετε αλήθεια.

Το @survivorgreece ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω και κρατάω μόνο τα θετικά αλλά δυστυχώς έπρεπε να ακούσω το σώμα μου που υπέφερε και αποχώρησα . Δεν θέλω να σταθώ σε σωστά και λάθη γιατί αυτά, συμβαίνουν παντού́ και πάντα . Αυτό που έχει σημασία είναι η κάθε εμπειρία να μας διδάσκει και να γινόμαστε καλύτεροι από ότι ήμασταν πριν. Και αυτό έγινε ! Στο παιχνίδι έμαθα να εκτιμώ την υγεία , το σπίτι , το φαγητό και τους ανθρώπους μου.

Και μην ξεχνάτε: ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ SURVIVORS ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.

Όλοι όσοι παλεύετε με προβλήματα υγειάς και τα ξεπερνάτε , όλοι οι βιοπαλαιστές που κοπιάζετε να πατε φαγητό στο σπίτι σας και σε γενικότερο επίπεδο όσοι ζείτε δυσκολίες και δεν τα παρατάτε ΠΟΤΕ ! Εμείς είμαστε απλώς παίκτες ενός reality … Τα καλύτερα τώρα έρχονται (για όλους ) πιστέψτε το !

ΥΓ1. Μια χαρά το άντεξα το διμηνακι χωρίς κινητό

ΥΓ2. Ήξερα πως το internet είναι undefeated αλλά έχω πεθάνει με τα memes ! Θα ανεβάσω τα αγαπημένα μου μόλις βρω χρόνο”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Mariposa Kremlidou (@elena_mariposa)

Survivor: Πατέρας ξανά ο Λιανός!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λιανός καθώς πριν από λίγες μέρες έγινε για τέταρτη φορά πατέρας. Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, καλωσόρισαν στον κόσμο ένα υγιέστατο κορίτσι και την είδηση την έκανε γνωστή o ίδιος ο Γιώργος Λιανός στο ραδιόφωνο του Sfera στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Νάνσυς Αντωνίου και του Παναγή Τζωρτζάτου, με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει η μικρή, το οποίο είναι «Βαλέρια». Ο Γιώργος Λιανός έχει αφήσει για λίγο το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο και βρίσκεται στην στην Ελλάδα για το χαρμόσυνο γεγονός αλλά και για να δει τα μεγαλύτερα παιδιά του από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη.

«Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με τη μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Τη μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες. Για το Survivor έχουμε φτιάξει κάτι και το ένα γύρισμα θα το κάνω από εδώ. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στους ακροατές του Sfera.

Keywords
Τυχαία Θέματα