Survivor spoiler – Ανθή Σαλαγκούδη: Φουντώνουν οι φήμες για αποχώρηση

Ο κακός χαμός έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την Ανθή Σαλαγκούδη, τη γλυκιά, αλλά χειρότερη παίκτρια που είδαμε ποτέ στο Survivor. Η Ανθή, βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας, προκαλώντας πολλά – χιουμοριστικά αλλά και πολύ σκληρά – σχόλια στο Twitter και γενικότερα στα social media,

καθώς πολλοί έκαναν λόγο για στημένο αποτέλεσμα. Ως η πιο δημοφιλής παίκτρια εξαιρέθηκε από τη διαδικασία αποχώρησης και υπέδειξε ως υποψήφια την Ελίζαμπεθ. Έτσι, βρέθηκε υποψήφια μαζί με τον Περικλή και την Ασημίνα. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τελικά ότι σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού η Ελίζαμπεθ θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Σαλαγκούδης, πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη και πρώην υφυπουργός, απάντησε στην εφημερίδα On Time και την Σάσα Σταμάτη για όλα όσα ακούγονται για την κόρη του. «Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαλαγκούδης.

Survivor spoiler – Ανθή Σαλαγκούδη: Φήμες για αποχώρηση!

Ο ΣΚΑΪ πήρε θέση για το αδιάβλητο της διαδικασίας ψηφοφορίας και πλέον όλα κινούνται γύρω απ’ την ίδια την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία δέχεται -χωρίς φυσικά η ίδια να έχει καμία απολύτως γνώση για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί εις βάρος της στην Ελλάδα- απίστευτο «πόλεμο», με βροχή αρνητικών έως και υβριστικών μηνυμάτων, ακόμα και στο προφίλ της στο Instagram. Οι ραγδαίες εξελίξεις, η έκπληξή της που δεν μπόρεσε και η ίδια να κρύψει όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα από τον Γιώργο Λιανό, αλλά και όσα της καταλογίζουν συμπαίκτες και τηλεοπτικό κοινό, μάλλον δημιουργούν ένα πολύ ιδιόμορφο κλίμα για το μέλλον της στο Survivor.

Οι φήμες περί οικειοθελούς αποχώρησης δίνουν και παίρνουν. Καθώς, όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και συνέβησαν στις δύο τελευταίες ψηφοφορίες μπορεί να καμία σχέση να μην έχουν με την Ανθή Σαλαγκούδη και το περιβάλλον της, αποτελεί υποχρέωση της παραγωγής να την ενημερώσει αναλυτικά και ακολούθως εκείνη να κρίνει αν και πώς θα κινηθεί για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor: Οι… καλύτερες στιγμέςSurvivor spoiler – Ανθή Σαλαγκούδη: Η Ρούλα Κορομηλά αφήνει… αιχμές

Η Ρούλα Κορομηλά όχι μόνο παρακολουθεί Survivor αλλά δεν διστάζει να ρίξει τα καρφιά της για την παραγωγή του Survivor και την Ανθή Σαλαγκούδη. Με αφορμή την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως την πιο δημοφιλή παίκτρια του Survivor 4, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να κάνει τη δική της κριτική μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στου Τwitter. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε έμμεσα στην ικανότητα της παίκτριας στα αγωνίσματα και στις πολυσυζητημένες επιδόσεις της, που έρχονται σε σύγκρουση με την προτίμηση του κοινού. Η γνωστή παρουσιάστρια επισήμανε δηκτικά κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη και το ρήμα «ανθεί»….«Τίποτα πια δεν μου κάνει εντύπωση! Τι να πεις κ εσύ κορίτσι μου! Αυτό δυστυχώς και άλλα παράλογα συμβαίνουν σ αυτό τον τόπο…Η μετριότητα κ ανθεί!».

Τίποτα πια δεν μου κάνει εντύπωση!Τι να πεις κ εσυ κορίτσι μου! Αυτα δυστυχως και αλλα παράλογα συμβαίνουν σ αυτο τον τόπο…Η μετριότητα κ ανθεί!

— Roula Koromila (@RoulaKoromila) January 20, 2021

Ανθή Σαλαγκούδη: Λίγα λόγια για την παίκτρια που πήγε… κατά λάθος στο Survivor

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Σαλαγκούδη επί κυβέρνησεως Καραμανλή, ο οποίος εκλεγόταν επί σειρά ετών στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα περιοδικά. Παράλληλα ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας! Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα.

Πέρα από κόρη πρώην υπουργού είναι ενεργό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και στις τελευταίες εκλογές εξελέγη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδιασμό του Κώστα Γκιουλέκα.

#survivorGR Αυτό που σε κράζει το πανελλήνιο αλλά παρόλα αυτά βγαίνεις πρώτος, το έχουμε πάθει με κυβέρνηση

— τσιριμπίμ τσιριμπόμ (@Efi_Mera) January 21, 2021

https://twitter.com/kostasalecacity/status/1352152833739673600?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1352152833739673600%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ieidiseis.gr%2Feidiseis%2Fmedia%2Fitem%2F76947-to-twitter-vgazei-foties-gia-tin-anthi-salagkoydi-esy-den-eisai-vysma-eisai-polymprizo

Κοπέλα μου εσυ δεν είσαι βύσμα, είσαι πολύμπριζο και ντουι. #survivorGR pic.twitter.com/DE8cJStd65

— rakis (@stavt09) January 20, 2021

Μαλάκα ζούμε τον πρώτο διορισμό σε ριάλιτι…!!! #survivorGR pic.twitter.com/ljIXEymEl8

— Vasilis Papadopoulos (@vapapado) January 20, 2021

Όταν ο μπαμπάς έστειλε 10000 μηνύματα να παραμείνει η κόρη του στον Άγιο Δομήνικο και αυτή ….. απορεί γιατι το έκανε #survivorGR pic.twitter.com/xI4qwS6Z8j

— Anestis pro (@anestispro) January 21, 2021

Περιπέτεια στην ΕΡΤ

Προσελήφθη στην ΕΡΤ ως προσωπικό ειδικών θέσεων με μισθό 3.500 ευρώ. Αρχικά ήταν να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή αλλά απέτυχε στα δοκιμαστικά και επρόκειτο να αντικαταστήσει την Μπήλιω Τσουκαλά στο «Έχει γούστο». Δεν τα κατάφερε όμως κι εκεί και τελικά, μετά από πολλά δοκιμαστικά και προσπάθειες του κρατικού καναλιού, θα παρουσιάσει πρωινή εκπομπή με τον Γιάννη Δάρρα και τον Ηλία Μαμαλάκη.  «Επειδή είµαι κόρη πολιτικού, δεν πρέπει να βρω ποτέ δουλειά ως δηµοσιογράφος;», αναρωτιέται σε δηλώσεις της, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για την τοποθέτησή της στην ΕΡΤ.

Ο πατέρας της, πρώην υφυπουργός, Γιώργος Σαλαγκούδης, δεν έπαψε ποτέ να φιλοδοξεί να τη δει στην πρώτη γραµµή της πολιτικής.

Όταν η λέξη ΚΩΛΟΒΥΣΜΑ γίνεται εικόνα
Μέχρι κ στο survivor ο Έλληνας θα βάλει μέσον #survivorGR pic.twitter.com/tPFCE3tzHg

— Αντιτηλεοπτικός (@Antitileoptik) January 21, 2021

Ανθή Σαλαγκούδη: Η σχέση με τον Καλημέρη

Σταθμός στη ζωή της Ανθής Σαλαγκούδη ήταν η σχέση της με τον Τζώνυ Καλημέρη. Οι δυο τους δήλωναν πολύ ερωτευμένοι, η παρουσιάστρια είχε μετακομίσει στο σπίτι του συντρόφου της αλλά χώρισαν αθόρυβα.  Η παρουσιάστρια μετά το καλοκαίρι του 2016 μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι του συντρόφου της. Αιτία χωρισμού φέρεται να είναι η διαφορετική φάση ζωής στην οποία βρίσκονται. Εκείνος έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του και έχοντας δημιουργήσει οικογένεια και με δύο γάμους στο ενεργητικό του δεν ήταν πρόθυμος να προβεί σε έναν ακόμα γάμο αλλά και να κάνει κι άλλα παιδιά ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη ήθελε ακριβώς το αντίθετο σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao. Άλλωστε και το διαζύγιο του Τζώνυ Καλημέρη με τη σύζυγό του, Μαρία Ιωάννου, κόρη του συλλέκτη, Δάκη Ιωάννου, είχε πέσει ως βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η δεύτερη φορά που η προσωπική ζωή της Ανθής Σαλαγκούδη απασχόλησε τα Μέσα ήταν όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της με τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνουν το δείπνο τους. Ωστόσο και οι δύο έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες τονίζοντας πως πρόκειται για μια φιλική σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα