Survivor: Οι Τούρκοι σπάνε τα νεύρα στους Έλληνες – Ειρωνείες και ματιές (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μπορεί το Survivor να είναι απλώς ένα ριάλιτι, όμως Ελλάδα – Τουρκία δεν είναι και οι… πιο αγαπημένες χώρες

Τα σχόλια και οι ματιές της τουρκικής ομάδας κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων της πρεμιέρας του Survivor ενόχλησαν την ελληνική ομάδα.

Το βράδυ που γύρισαν στην παραλία τους άρχισαν να συζητούν

τι έγινε και υποστήριξαν ότι η συμπεριφορά των Τούρκων παικτών ήταν άκρως προκλητική.

«Παιδιά, μου φάνηκε ή μήπως αυτή με το κίτρινο μας κοίταζε και γέλαγε ειρωνικά; Γιατί εγώ τσαντίστηκα λίγο. Ήμουν έτοιμη να την πάρω. Γενικά, ένα-δύο άτομα ήταν πολύ προκλητικά», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Άλλοι συμπαίκτες της είπαν: «Αρκετοί κοίταζαν και γέλαγαν. Ήταν προκλητικοί πολύ. Ο Ατακάν που με διάλεξε εμένα ήταν πολύ ειρωνικός. Εντάξει, του βγήκε κιόλας, με κέρδισε γιατί το έχασα στο στόχο».

«Δεν πιάνουν μία μπροστά μας»

Η Νάντια Μαυρουδέα ξέσπασε σμερα στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor.

Η 27χρονη personal trainer έχασε στο παιχνίδι από την Kader και όταν επέστρεψε στον πάγκο εξερράγη.

Ενοχλημένοι οι Έλληνες με τη συμπεριφορά των Τούρκων! «Τσαντίστηκα, ήμουν έτοιμη να…»

«Είμαστε πιο δυνατές και το ξέρουμε, πλέον. Σήμερα το αποδείξαμε, αν μη τι άλλο ότι δεν πιάνουν μία, μαλ…α μπροστά μας, είναι ανύπαρκτες. Όπως το λέω, σαν δύναμη είναι κουρ…δες, ξεκάθαρα», είπε η Νάντια Μαυρουδέα.

Την «είπε» στους Τούρκους ο Πελεκάνος

Mε την πρώτη τους γνωριμία στην παραλία, ο Κύπριος παίκτης δεν έχασε στιγμή να τα «χώσει» στους Τούρκους για την εισβολή και την κατοχή.

Ο Πελεκάνος, μιλώντας για την συμμετοχή του στο φετινό παιχνίδι μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, ανέφερε πως «θα αποδείξω σε όλους πως αξίζω που είμαι εδώ. Εκπροσωπώ ένα ολόκληρο νησί».

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως «όποιος Κύπριος – Κύπρια και να ήταν θα πάλευε. Είναι ιδιαίτερο για εμάς γιατί μεγαλώσαμε αλλιώς. Μεγαλώσαμε με το να βλέπουμε την τούρκικη σημαία στον Πενταδάκτυλο, με το ΄δεν ξεχνώ’ στα τετράδιά μας, να πηγαίνουμε στρατό για δυο χρόνια και να βλέπουμε την πράσινη γραμμή. Άρα για εμάς είναι διαφορετικό».

Έξαλλη η Ιουλιέτα Κίτρινου στην ψηφοφορία

Η 26χρονη αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, κάτι που δεν της άρεσε καθόλου.

Η ίδια έφυγε έξαλλη από το συμβούλιο και όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, δηλώνει αδικημένη από το αποτέλεσμα.

«Όταν έφυγα από το συμβούλιο ήμουν νευριασμένη. Ένιωθα αδικημένη… Το θεωρώ άδικο! Εγώ μάθει να είμαι ντόμπρα, ότι έχω να πω θα το πω και μέχρι εκεί», λέει η Ιουλιέτα.

Στο τρέιλερ βλέπουμε, επίσης, και τον Τούρκο παίκτη Atakan Isiktutan να τονίζει πως οι Έλληνες παίκτες δεν έχουν καταφέρει να δέσουν σαν ομάδα, ενώ όσον αφορά το αποψινό αγώνισμα, αναμένεται να πέσουν κορμιά.

Το άρθρο Survivor: Οι Τούρκοι σπάνε τα νεύρα στους Έλληνες – Ειρωνείες και ματιές (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα