Serie A – προαναγγελία: Με το μυαλό στη Γιούβε

Serie A – προαναγγελία: Παιχνίδια για γερά νεύρα είναι τα ματς της 28ης αγωνιστικής της Serie A. Τρεις αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα του Καμπιονάτο σήμερα. Και ασφαλώς ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι αυτός ανάμεσα σε Λάτσιο και Φιορεντίνα, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης. Αλλωστε μετά τη χθεσινή νίκη της Γιούβε, οι Ρωμαίοι είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν. Άλλως ο τίτλος κάνει φτερά και πάει προς Τορίνο οριστικά.

Στα άλλα

δύο ματς του αποψινού προγράμματος, η Κάλιαρι υποδέχεται την Τορίνο και η Τζένοα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία υποδέχεται την μάλλον καταδικασμένη Μπρέσια. Μία Μπρέσια που μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει πια, ουσιαστικές όχι. Αναλυτικά:

Serie A – προαναγγελία: Τζένοα – Μπρέσια

Νίκη στη μάχη της να σώσει την κατηγορία θέλει να κάνει να κάνει η Τζένοα. Οι Γενοβέζοι κατέχουν την 17η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και είναι ισόβαθμοι με την Λέτσε στους 25 βαθμούς. Θα τα δώσουν όλα σήμερα με σκοπό να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.  Αντίθετα, η Μπρέσια κατέχει την τελευταία θέση και είναι η ουραγός της βαθμολογίας. Για το σημερινό ματς είναι ουσιαστικά αδιάφορη αφού και με νίκη δύσκολα θα ανατρέψει την κατάσταση. Πάντως μαθηματικά ελπίζει ακόμα!

Serie A – προαναγγελία: Κάλιαρι – Τορίνο

Στις 18:15 η Κάλιαρι υποδέχεται την Τορίνο στη Σαρδηνία Το παιχνίδι είναι ανούσιο, αφού και οι δύο ομάδες είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Οι γηπεδούχοι είναι λαβωμένοι και καλούνται να προβούν σε αρκετές αλλαγές για να καλύψουν τα κενά τους. Οι Ταύροι θα αγωνιστούν σχεδόν πλήρεις , καθώς, απουσιάζουν μόνο δύο παίχτες (Μπασέλι, Βέρντι)

Serie A – προαναγγελία: Λάτσιο – Φιορεντίνα

Στο πιο δυνατό παιχνίδι της ημέρας οι Ρωμαίοι υποδέχονται τους Βιόλα. Οι γηπεδούχοι κατέχουν την 2η θέση και βρίσκονται στο -7 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Με νίκη σήμερα θα μειώσουν στους 4 βαθμούς και θα καλύψουν το στραβοπάτημα της προηγούμενης εβδομάδας με την Αταλάντα. Οι φιλοξενούμενοι φέτος κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Βρίσκονται στην 13 θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχουν κάποιο ισχυρό κίνητρο για το παιχνίδι.

Δείτε ακόμη: Markopoulo Park: Δυνατές μάχες και αυτή τη ΔευτέραΚάζο στη Ρεάλ, νίκη η Βαλένθια με Γκραν Κανάρια, την άφησε εκτός τετράδαςΗ Σεβίλλη έσωσε τον βαθμό της ισοπαλία (1-1) στην εκπνοή με Βαγιαδολίδ
Keywords
Τυχαία Θέματα