Serie A – προαναγγελία: Η μάχη της Ρώμης!

Serie A – προαναγγελία: Δυνατές αναμετρήσεις μας επιφυλάσσει και η Serie A. Η Ρόμα υποδέχεται την Γιουβέντους σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το αριστερό την σεζόν. Ήρθαν ισόπαλοι με την Βερόνα, ωστόσο έχασαν το παιχνίδι στα χαρτιά έπειτα από αντικανονική συμμετοχή του Ντιαβαρά. Έχουν προβλήματα και δεν έπεισαν με την αγωνιστική τους εικόνα. Απόψε, θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Από την άλλη, οι «μπιανκονέρι»

ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Επικράτησαν με 3-0 της Σαμπντόρια, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Έχουν ένα ποιοτικό ρόστερ και υπάρχει αρκετό βάθος. Επέστρεψε στην ομάδα ο Μοράτα, που θα δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση. Υπάρχει καλό κλίμα και θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο.

Η Νάπολι αντιμετωπίζει την Τζένοα στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν, επικρατώντας με 2-0 της Πάρμα εκτός έδρας. Δεν είχαν την καλύτερη εικόνα, ωστόσο πήραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Έχει διατηρηθεί ο βασικός κορμός, ενώ έχουν γίνει και προσθήκες. Απόψε, θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο. Από την άλλη, οι Γενοβέζοι επικράτησαν με 4-1 της Κροτόνε στην πρεμιέρα. Είχαν μια πολύ καλή παρουσία. Επιθετικά είχαν μια πολύ καλή εικόνα και αμυντικά ήταν σταθεροί. Απόψε, έχουν έναν σαφώς πιο δύσκολο αντίπαλο αλλά θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες.

Serie A – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Σπέτσια αντιμετωπίζει την Σασσουόλο στην αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για νωρίς το μεσημέρι. Η Βερόνα υποδέχεται την Ουντινέζε και η Κροτόνε κοντράρεται με την Μίλαν.

Δείτε ακόμη: Γκέλα ΠΑΟΚ, 0-0 στο Βόλο λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με ΚράσονταρΜε χατ τρικ Φούλκρουγκ η Βέρντερ 3-1 διπλό στη ΣάλκεΟ Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναιτωλικό και τον κακό του εαυτό (2-0)
Keywords
Τυχαία Θέματα