O μεγαλύτερος πειρατής του κόσμου!

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία πειρατής του κόσμου βρίσκεται στην Αμερική και κατεβάζει παράνομα ταινίες από τα γνωστά site του διαδικτύου που δίνουν torrents.

Ο εν λόγω κύριος είναι 92 χρονών και είναι ο μεγαλύτερος πειρατής στον κόσμο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Νew York Times, αφού κατεβάζει μαζικά ταινίες από το διαδίκτυο, όλο το χρόνο, χειμώνα -

καλοκαίρι.

Ο 92χρονος Χάιμαν Στράχμαν, όπως ονομάζεται, έχει κατεβάσει μέχρι σήμερα 4.000 ταινίες, τις οποίες γράφει και τις στέλνει σε DVD στους Αμερικανούς στρατιώτες. Ο βετεράνος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου κατεβάζει με μανία ταινίες για να τις στείλει στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Μάλιστα ο παππούς, που όπως φαίνεται είναι expert των torrent sites, έστειλε 2.000 ταινίες, μόνο από το 2008 έως το 2010 στο Αφγανιστάν όταν διάβασε σε μια ιστοσελίδα ότι οι στρατιώτες θα ήθελαν ταινίες για να περνούν το χρόνο τους.

H πρώτη ταινία που κατέβασε ο 92χρονος ήταν το «Transformers» και μάλιστα πριν την επίσημη κυκλοφορία της και την έστειλε να την δουν οι Αμερικανοί στρατιώτες. Παράξενο χόμπι για την ηλικία του ο Αμερικανός βετεράνος, ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται με το παράνομο downloading το 2003, όταν έχασε τη σύζυγό του και έμεινε ολομόναχος στην ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα