My Style Rocks 3 Λάκης Γαβαλάς: H απάντηση στο βέτο του Κουδουνάρη

My Style Rocks 3 Λάκης Γαβαλάς: Τον τελευταίο καιρό φημολογείται ότι ο Λάκης Γαβαλάς θα είναι πλέον ενεργό μέλος της κριτικής επιτροπής του 3ου κύκλου του My Style Rocks του ΣΚΑΙ. Τελευταίες πληροφορίες κάνουν

λόγο για “φρένο” στα σχέδια του καναλιού. Ο λόγος φαίνεται να είναι ο κριτής του ριάλιτι μόδας και σχεδιαστής, Στέλιος Κουδουνάρης, που είχε ενεργό ρόλο και στις 2 προηγούμενες σεζόν. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Λάκης Γαβαλάς είχε ήδη συμμετάσχει στα “Gala” του σοου μόδας, ως guest κριτής. Καθώς ο 67χρονος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό και έχει εδραιωθεί στο χώρο της μόδας, οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να γίνει μόνιμος κριτής.

Ο ίδιος ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο My Style Rocks 3. Απάντησε και στις φήμες που θέλουν το κανάλι να έχει “παγώσει” προς το παρόν την συνεργασία τους λόγω Κουδουνάρη. “Στεναχωριέμαι. Στεναχωριέμαι γιατί ο Στέλιος είναι εκπληκτικό παιδί, έχει προσφέρει σε αυτήν την εκπομπή. Αν θέλει έχει δικαίωμα να προηγείται. Εγώ, δεν ξέρω τίποτα τέτοιο”. Δήλωσε. “Θεωρώ ότι είμαι ειδήμων σε αυτό το πράγμα. Έχω κάνει θητεία στη μόδα 40 χρόνια. Λογικό είναι ένα κανάλι που κάνει μία τέτοια εκπομπή να θέλει να με χρησιμοποιήσει”. Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Ευτυχείτε”,  οι απαιτήσεις του Κουδουνάρη δυσαρέστησαν τους υπεύθυνους του ΣΚΑΙ, οι οποίοι και τον έθεσαν εκτός εκπομπής.

Λάκης Γαβαλάς My Style Rocks 3: “Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά”

Ακόμη ο Λάκης Γαβαλάς, μίλησε για τους ενδοιασμούς που έχει για την συμμετοχή του στο My Style Rocks 3.”Έπιασα τον ταύρο από τα κέρατα και κερατώθηκα. “Για το My Style Rocks μου έχουν πει ότι ψάχνουν έναν άνθρωπο που να μιλάει 5 γλώσσες, να έχει λίγο τρέλα, να του αρέσουν πολύ τα γυαλιά, τα καπέλα, τα περίεργα παπούτσια… Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω υπογράψει κάτι συγκεκριμένο και τελειωτικό.Εγώ βασικά θα ήθελα μία δική μου εκπομπή. Μία εκπομπή που θα μπορώ να έχω το Α και ο Ω σαν λόγο”.

Επίσης, εξέφρασε την γνώμη του για τα ονόματα που ακούγονται ότι θα παρουσιάσουν την νέα σεζόν της εκπομπής. Ένα από τα επικρατέστερα είναι εκείνο της Κατερίνας Στικούδη. “Θα μου άρεσε πάρα πολύ [η Στικούδη] αλλά θα μου άρεσαν και τα άλλα κορίτσια. Και η Αραβανή μου αρέσει και η Σπυροπούλου μου αρέσει. Μου αρέσει να τις βλέπω”. Τέλος, αποκάλυψε τι έχει ακούσει για τους φημολογούμενους υπόλοιπους κριτές. “Εγώ άκουσα σήμερα ένα κουτσομπολιό ότι θα είναι κριτής ένας φωτογράφος που λείπει χρόνια στο εξωτερικό. Δεν ξέρω πολλά όμως”. Ο λόγος για τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο.

Λάκης Γαβαλάς My Style Rocks 3: έδωσε την δική του απάντηση για το βέτο του Κουδουνάρη
Keywords
Τυχαία Θέματα