Megan Fox σχέση: Το ανατρεπτικό βίντεοκλιπ

Megan Fox σχέση: Η Megan υπήρξε για δέκα χρόνια παντρεμένη με τον Brian Austin Green και έχουν αποκτήσει μαζί τρία αγόρια, τον Noa, τον Bodhi και τον Journey. Το ζευγάρι χώρισε και σύμφωνα με τις φήμες, η ηθοποιός έχει ήδη βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του rapper Machine Gun Kelly, ο οποίος είναι και ηθοποιός: τον είδαμε να ενσαρκώνει

τον εμβληματικό Tommy Lee στην ταινία The Dirt. H 34χρονη Megan λοιπόν και ο 30χρονος MGK εθεάθησαν να κάνουν βόλτα μαζί στο Beverly Hills, πιο συγκεκριμένα στο Calabasas του Los Angeles, και αμέσως οι φήμες ότι είναι ζευγάρι άρχισαν να κυκλοφορούν. Την αμέσως επόμενη μέρα ο σύζυγός της Brian Austin ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η Megan έχουν χωρίσει μέσω ενός podcast.

Που και πως γνωρίστηκε το νέο πολύ hot ζευγάρι του Hollywood; Η ηθοποιός και ο rapper γνωρίστηκαν σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε στα γυρίσματα του κομματιού “Bloody Valentine” στο οποίο πρωταγωνιστεί εκείνη και από τις λίγες σκηνές που μοιράστηκε μέσω του Instagram του ο rapper, φαίνεται πως θα είναι ένα video clip με πολλά kinky και fetish στοιχεία- είδαμε την Megan να πατάει το κεφάλι του Machine Gun Kelly στο πάτωμα έχοντας ένα άψογο μανικιούρ στις αποχρώσεις του κόκκινου.

γράφει η Έλενα Φάκου

View this post on Instagram

i guess we’ll find out who’s foot this is tomorrow…any guesses? there’s a 50% chance it’s Travis’s.

A post shared by Colson the Blonde Don (@machinegunkelly) on May 19, 2020 at 12:58pm PDT

Megan Fox σχέση: To teaser του clip

Εκτός από τα λίγα δευτερόλεπτα που είδαμε και πήραμε μια γεύση από το teaser του clip, άλλο ένα video αυτή τη φορά από τα backstage, δείχνει την ηθοποιό φορώντας μονάχα μια πετσέτα να βοηθάει τον rapper να ξεκολλήσει κάποιες μονωτικές ταινίες από το γυμνό του σώμα, κάτι που μάλλον σημαίνει ότι μεταξύ τους υπάρχει μια οικειότητα.

View this post on Instagram

Bloody Valentine video out now!!! LINK IN BIO (directed by @garciasworld x : @mazmakhani_dp)

A post shared by Colson the Blonde Don (@machinegunkelly) on May 20, 2020 at 10:04am PDT

H Megan είχε δηλώσει πως νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της όταν είναι χωρίς τον Brian Austin Green.

Όσο για την επιβεβαίωση της σχέσης τους, το μόνο που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι όσα εμπιστεύθηκε μια πηγή στο περιοδικό US Weekly η οποία δήλωσε ότι «Ξεκίνησαν σαν φίλοι και η σχέση τους αναπτύχθηκε από εκεί. Η Megan πιστεύει ότι ο MGK είναι ένας πολύ ωραίος τύπος και η σχέση τους έχει γίνει πλέον πιο ρομαντική. Σίγουρα έχουν τσιμπηθεί ο ένας με τον άλλο και βλέπουν που θα πάνε τα πράγματα από εδώ και πέρα».

View this post on Instagram

before i got electrocuted by a hair dryer #BloodyValentine watch the music video !!

A post shared by Colson the Blonde Don (@machinegunkelly) on May 23, 2020 at 4:37pm PDT

O πατέρας των τριών παιδιών της ηθοποιού στάζει μέλι για εκείνη και μετά το χωρισμό.

Όσο για τον πρώην της Megan, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τη νέα ζωή της μητέρας των παιδιών του οι οποίες έδειξαν πως είναι ένας πραγματικός gentleman. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, είπε ότι «Πάντα θα την αγαπώ. Και ξέρω ότι πάντα θα με αγαπά και ξέρω ότι ως οικογένεια, αυτό που έχουμε χτίσει είναι πραγματικά cool και αληθινά ξεχωριστό. Τον γνώρισε στο γύρισμα. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Η Megan κι εγώ έχουμε μιλήσει για εκείνον. Είναι μόνο φίλοι προς το παρόν», σημείωσε. «Από όσα μου έχει πει, είναι ένας καλός, αυθεντικός τύπος. Εμπιστεύομαι την κρίση της. Πάντα έχει καλή κρίση. Δεν θέλω οι άνθρωποι να σκεφτούν ότι αυτή κι αυτός είναι οι κακοί της υπόθεσης ή ότι εγώ είμαι θύμα με οποιονδήποτε τρόπο».

View this post on Instagram

BTS from the sauna oh yea, and 4 million views on Bloody Valentine video in 24 hours!!!!

A post shared by Colson the Blonde Don (@machinegunkelly) on May 21, 2020 at 1:10pm PDT

Δείτε ακόμηΕντυπωσιακή η Σάρον Στόουν – Ποζάρει στα 62 της με μπικίνι, χωρίς φίλτραLady Gaga: Κυκλοφόρησε το ντουέτο “έκπληξη”O Τζουντ Λο θα γίνει πατέρας για έκτη φορά – Έγκυος η νέα, πολύ όμορφη σύζυγός του

Keywords
Τυχαία Θέματα