MasterChef Τζιοβάνι αποχώρηση: Έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μαζί με την σύζυγό του

Η αποχώρηση του Τζιοβάνι Σκαράτζι από το MasterChef 5 ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς μας. Ο Τζιοβάνι ήταν από τους πιο αγαπημένους παίκτες, και είχε διακριθεί για το ήθος και το ταλέντο του. Αναμενόμενο ήταν, λοιπόν, να προκαλέσει κύμα οργής στο Twitter, αφού ο κόσμος τον υποστηρίζει και με το παραπάνω. Ο 44χρονος μάγειρας βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στη «Φωλιά των ΚουΚου», έχοντας στο πλευρό τη σύζυγό του, Βίκυ. Αναφέρθηκε στη πρώτη συνάντηση που είχε με την οικογένειά του, μετά από την αποχώρησή του. Η γυναίκα του αποκάλυψε ότι

η 7χρονη κορούλα τους, η Φαίδρα, στενοχωριόταν που ήταν τόσο καιρό μακριά τους.

«Όταν έφυγα, ήταν πολύ αργά το βράδυ και δε μπορούσα να γυρίσω σπίτι. Πήγα σε ένα ξενοδοχείο και της έστειλα ένα μήνυμα. Δεν είχα και τα κλειδιά του σπιτιού. Όταν είδα την κόρη μου δεν μπορούσαμε να χωριστούμε. Με έπιασαν τα κλάματα. Δε με έπιασαν ποτέ μέσα στο παιχνίδι, αλλά στο σπίτι. Όταν έφτασα στο σπίτι είδα τη Βίκυ, τη Φαίδρα και την πεθερά μου. Η Φαίδρα δε μπορούσε να μιλήσει. Ούτε εγώ. Εγώ στη Φαίδρα μιλάω Ιταλικά και η Βίκυ ελληνικά» είπε χαρακτηριστικά ο Τζιοβάνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η Φαίδρα άκουγε τη φωνή και έλεγε “μιλάει ο μπαμπάς”.

Από την άλλη η σύζυγός του, πρόσθεσε: «Το μήνυμα έγραφε για μένα καλώς ή κακώς το όνειρο τελείωσε εδώ. Είμαι σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο. Δεν έχω τα κλειδιά. Μην σας τρομάξω. Όταν ξυπνήσεις πάρε με να πάρω ένα ταξί να έρθω. Το μήνυμα το είδα το πρωί. Εγώ και η Φαίδρα χαρήκαμε πάρα πολύ. Η Φαίδρα δεν είδε ούτε ένα επεισόδιο. Άκουγε τη φωνή και έλεγε “μιλάει ο μπαμπάς”. Στενοχωριόνταν. Έλεγε “γιατί δεν τον ψηφίζουν να φύγει”». Όταν συναντήθηκαν στο σπίτι απλά αγκαλιάζονταν, και όπως αποκάλυψε ο Τζιοβάνι, τον έπιασαν τα κλάματα, καθώς το μόνο που μπορούσε να πει ήταν «Amore, mio – Αγάπη μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα