MasterChef σήμερα 11/5: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της Τρίτης

Μια τεράστια ανατροπή είδαμε να εκτυλίσσεται στο MasterChef 5 το βράδυ της Δευτέρας (10/05), και τελικά είδαμε ένα πιάτο να καθορίζει την έκβαση της νίκης. Η νικήτρια ήταν τελικά η κόκκινη, η οποία κέρδισε ένα απίστευτο έπαθλο από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Το γλυκό της κόκκινης έλαβε 30/30 και εξέπληξε τους κριτές. Η Μαργαρίτα, ο Αλέξανδρος και ο Τζιοβάνι δεν πίστευαν την βαθμολογία τους, καθώς δεν περίμεναν το γλυκό τους να τα πάει τόσο καλά. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ανακοίνωσε το δώρο τους, λέγοντας: «Θα κάνετε ποδαρικό στο Samano Radio

Restaurant. Θα κάνετε ραδιοφωνική εκπομπή και μετά θα φάτε. Δεν έχει ξαναμπεί άνθρωπος, δεν έχουμε προλάβει να ανοίξουμε».

Οι άλλες δύο ομάδες, κίτρινη και μπλε, οδηγήθηκαν στη δοκιμασία της τυφλής γευσιγνωσίας, από όπου νικητής βγήκε ο Ιωάννης. Κατάφερε να εντοπίσει 13 από τα 30 υλικά που περιείχε το πιάτο που τους έδωσαν οι κριτές. Οι υπόλοιποι παίκτες θα κονταροχτυπηθούν για να παραμείνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής. Ο Παναγιώτης, η Μαρίνα, ο Διονύσης, ο Νίκος και ο Παύλος θα πρέπει να μαγειρέψουν τάκος για να το καταφέρουν αυτό. Ένας παίκτης θα πάρει την ασυλία και οι υπόλοιποι τέσσερις θα ανατιγράψουν πιστά το πιάτο του καλεσμένου.

MasterChef σήμερα 11/5 – TrailerΤο χθεσινό τρομερό έπαθλο

Ο Γιάννης Αποστολάκης καλωσόρισε την κόκκινη ομάδα, η οποία νίκησε την ομαδική δοκιμασία, και τους ξενάγησε στο “ραδιοφωνικό εστιατόριο” του αγαπημένου Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Το εστιατόριο και τα πιάτα που τους σέρβιραν ήταν φανταστικά, και μας άνοιξαν την όρεξη. Φαίνεται πως απόλαυσαν το δείπνο τους και γύρισαν πίσω ανανεωμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα