MasterChef 5 spoiler αποχώρηση: «Βόμβα» στο παιχνίδι, ποιος φεύγει οικειοθελώς

Το φετινό MasterChef έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά. Οι επίδοξοι σεφ έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με τα πιάτα τους κριτές και συνεχίζουν με στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει είναι ο Σερόπ, η Μαρία Φίλογλου και ο Κωστής. Βέβαια το φετινό ριάλιτι μαγειρικής έχει και πάρα πολλές κόντρες ίσως τις περισσότερες από όλα τα προηγούμενα MasterChef μαζί. Και όλα αυτά μόλις τις δύο πρώτες βδομάδες του διαγωνιστικού κομματιού. Και φυσικά ο λόγος που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό είναι και αυτός για να μην πούμε

κυρίως αυτός. Ωστόσο μια τεράστια ανατροπή έρχεται σύντομα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Πρωινό του ΑΝΤ1 μέσα στις επόμενες ημέρες έρχεται η μεγάλη ανατροπή, καθώς ένας από τους καλά διαβασμένους μάγειρες στο παιχνίδι, βγάζει την ποδιά του και εγκαταλείπει τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου και των 100.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα άτομο που προέρχεται από την λεγόμενη κλίκα του MasterChef 5. Είναι δυνατός μαγειρικά και θέλει όσο τίποτα να μείνει μέχρι τέλος στο παιχνίδι. Όπως μετέδωσε η εκπομπή, ο παίκτης αυτός που θα χαιρετήσει παίκτες και κριτές προέρχεται από το “καυτό” παρεάκι του σπιτιού. Ένας εκ των Ιωάννη Αυλωνίτη (που σίγουρα δεν θα είναι αυτός που φεύγει από την ‘3άδα’), Διονύση Σαρακίνη και Πάνου Ράπτη δεν θα συνεχίσει στο διαγωνισμό, καθώς αποχωρεί οικειοθελώς.

Η παραγωγή όμως, δεδομένου ότι δεν θέλει να αφήσει τη θέση αυτή κενή, ενεργοποιεί τη διαδικασία επιστροφής παίκτη. Έτσι, κατόπιν επαφής με αποχωρήσαντες, αποφάσισε τελικά να δώσει το πράσινο φως σ’ έναν παίκτη που έφυγε πολύ πρόσφατα. Ο λόγος για τον Κωστή Αλεξάκη με το έντονο ταμπεραμέντο και την κρητική προφορά, την οποία λατρεύει ο Κουτσόπουλος. Ο Αλεξάκης, σημειωτέον, αποχώρησε μόλις το περασμένο Σάββατο, δηλώνοντας στο τέλος του επεισοδίου “I will be back”. Προφητικά τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 5, Βόμβα,MasterChef 5, vomva