MasterChef 5 κάρτα ασυλίας: Ο παίκτης που την κέρδισε και η αφιέρωση σε μια χαμένη αγάπη

Ξεκίνησε επιτέλους τη Δευτέρα το διαγωνιστικό κομμάτι του MasterChef 5. Οι 24 παίκτες μπήκαν για πρώτη φορά στην κουζίνα και μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά. Οι αλλαγές και σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού ήταν αρκετές και μένει να δούμε στο σημερινό επεισόδιο τι θα γίνει με τις δύο ομάδες που φαίνεται ότι χωρίζονται οι παίκτες. Μετά τη δοκιμασία του πρώτου Mystery Box και τη διεκδίκηση την περιβόητης κάρτας ασυλίας, από τους 24 συμμετέχοντες τρεις είχαν το καλύτερο πιάτο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης κάλεσε πρώτο τον Παύλο να πάει μπροστά, στη συνέχεια

την Ηρώ και τρίτο τον Νίκο. Την κάρτα ασυλίας με μια… σαντιγί διαφορά, όπως είπε ο Κοντιζάς, κέρδισε μέσα από τα χέρια του Παύλου, ο Νίκος! «Είμαι ο πρώτος που καταφέρνει φέτος στο MasterChef 5 να κερδίσει την κάρτα ασυλίας, το λέω κι ανατριχιάζω. Το αφιερώνω στους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και σε μια χαμένη αγάπη…», είπε ο Νίκος, με τον Παύλο να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει πρόβλημα με τη δεύτερη θέση, αφού δεν ήθελε να έχει το βάρος ότι επηρεάζει άλλους ανθρώπους.

MasterChef 5: Αυτός αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Η πρώτη αποχώρηση από το Masterchef 5 ήταν θρίλερ αφού δύο υποψήφιοι, ο Σερόπ και ο Πάνος, βρέθηκαν ένα βήμα από την έξοδο. Οι δύο παίκτες μαζί με τις Κωνσταντίνα και Χριστίνα, κλήθηκαν να κάνουν ένα πιάτο αντιγραφής με το ψαρονέφρι να έχει «πρωταγωνιστικό» ρόλο. Οι δύο γυναίκες κατάφεραν να γλιτώσουν από την διαδικασία, με τους κριτές να είναι ανάμεσα στους Πάνο και Σερόπ. Τα δύο πιάτα τους κρίθηκαν ως τα λιγότερο ικανοποιητικά, με τον Σ. Κοντιζά να αναφέρει πως ο ένας είχε βγάλει το κρέας νωρίτερα, ενώ ο άλλος το έψησε περισσότερο.

Τελικά με οριακή διαφορά ο Σερόπ ήταν αυτός που ήταν ο πρώτος από τους 24 που αποχώρησε από το παιχνίδι. Στο άκουσμα της αποχώρησής του δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα καθώς δεν περίμενε ότι θα βγει τόσο νωρίς εκτός παιχνιδιού.

MasterChef 5: Tο Twitter βρήκε κιόλας την «τριάδα της φωτιάς»

Ακόμη δεν ξεκίνησε το κανονικό διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 5 και το Twitter εντόπισε, δίκασε και καταδίκασε τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες στον μαγειρικό διαγωνισμό. Μόλις προχθες παρουσιάστηκαν από την τηλεόραση του Star οι 24 παίκτες που κατέκτησαν μια ποδιά και παράλληλα μια θέση στο σπίτι του «MasterChef 5». Κι αν σε παλιότερες σεζόν χρειαζόμασταν λίγο χρόνο για να εντοπίσουμε τους είρωνες, εκείνους που αντιμετώπιζαν το παιχνίδι με γερή δόση υπεροψίας, αυτή τη φορά χρειάστηκε μόλις ενάμισι επεισόδιο. Από το επεισόδιο της Δευτέρας κάποιος μέσα από το σπίτι μίλησε για κλίκα στο MasterChef 5, ωστόσο πλέον το Twitter βεβαιώθηκε πως αυτή έχει συγκεκριμένα ονόματα και… συμπεριφορές.

Γιαννάκη,Γιαννακη,Γιαννάκη, Γιαννάκη! Αχχχ το ευχαριστήθηκα! #MasterChefGR pic.twitter.com/V5O6jHLxLR

— Anteleid (@AnteleidP) February 16, 2021

Έχουν ταλέντο τα παιδιά. Έγιναν οι πιο μισητοί ήδη από τα πρώτα δύο επεισόδια #MasterChefGR pic.twitter.com/BymqeBvyz0

Princess Consuela Banana Hammock (@Amallap1) February 16, 2021

Κάθε φορά που ακούω το παρεάκι του Ιωάννη και των λοιπων #MasterchefGr pic.twitter.com/Gys5i0485V

— κόκκινο αυγό (@kokkinoaugo) February 16, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα