Mad Clip – After Dark: «Δεν γουστάρω την Βανδή, σνομπάρει την τραπ»

Ο γνωστός ράπερ Mad Clip ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά και άνοιξε νέο beef στην ελληνική showbiz. Συγκεκριμένα είπε πως δεν γούσταρει την Δέσποινα Βανδή γιατί «έτσι όπως μιλάει για την τραπ σκηνή, είναι σαν να τη σνομπάρει λίγο». «Γουστάρω Βίσση. Δεν γουστάρω Βανδή, δεν μου έχει κάνει κάτι

η γυναίκα. Βλέπω, όμως, πώς μιλάει για την τραπ σκηνή και είναι σαν να τη σνομπάρει λίγο. Ήταν κάτι που έγινε στο “J2US” και ήταν να πουν το “Caliente”, δεν μου άρεσε ο τρόπος που αναφέρθηκε στο τραγούδι, “ο Θεός να το πει τραγούδι” είπε. Γιατί να το πεις αυτό, τι είναι; Eγώ θέλω να υπάρχει σεβασμός».

Ακόμα, ο Mad Clip αναφέρθηκε στην οικογένειά του, λέγοντας: «Η μάνα μου και ο πατέρας μου ήρθαν πρώτη φορά στην Αθήνα το 1999. Είμαι από χωρισμένη οικογένεια. Ήμουν λίγο μπαλάκι. Ήμουν μια στη μια γιαγιά και στον παππού, μια στην άλλη γιαγιά. Την πληρώνουν λίγο τα παιδιά. Εγώ τα έχω καλά με όλους. Όταν χωρίζουν οι οικογένειες, έχουν την κακή συνήθεια η μια οικογένεια να κράζει την άλλη».

Mad Clip: Η Αρετή

Ο Mad Clip ο οποίος είναι από τους πιο πετυχημένους ράπερ της χώρας με τα τραγούδια του να έχουν εκατομμύρια views μίλησε και για την σύντροφό του, Αρετή, για την οποία μάλιστα έγραψε και τραγούδι με το όνομά της στο νέο του δίσκο. «Όλοι ξαφνιάζονται όταν βλέπουν πόσο ευγενικός είμαι. Είμαι σοβαρός, έχω το κορίτσι μου. Είμαι ερωτιάρης. Με την Αρετή είμαστε μαζί από το 2017. Είμαστε μαζί πριν γίνει το μεγάλο μπαμ. Το έχει διαχειριστεί πολύ καλά.

Με έκανε πιο έξυπνο, πιο δυνατό. Μια γυναίκα πρέπει να ξεχωρίζει τι είναι το επαγγελματικό και τι δεν είναι. Αν εγώ είμαι κύριος και δεν δίνω δικαιώματα… Όταν συγκατοικείς με κάποιον, είναι σαν να είσαι παντρεμένος. Ο γάμος γίνεται official, όταν κάνεις παιδιά, εκεί είναι η πραγματική δέσμευση. Δεν μου έχει γεννηθεί ακόμα η επιθυμία να γίνω πατέρας. Πρέπει να εξασφαλίσω ακόμα κάποια πράγματα για να φέρω έναν τζούνιορ».

Mad Clip: Πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό του όνομα

Τέλος, ο ίδιος εξήγησε πώς προέκυψε και το «Mad Clip» ως το καλλιτεχνικό όνομά του, τονίζοντας: «Ήταν ένα ψευδώνυμο που είχα από μικρός. Βγάζει μια τρέλα. Είναι διπλό το μήνυμα. Το “clip” είναι ο γεμιστήρας. Το κάθε γράμμα είναι μια λέξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα