La Casa de Papel τέταρτος κύκλος: Πώς είδαν οι πρωταγωνιστές την πρεμιέρα

La Casa de Papel τέταρτος κύκλος: Πρεμιέρα έκανε ο νέος κύκλος της σειράς La Casa de Papel. Σχεδόν όλος ο κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού και οι όλοι περίμεναν να δουν τις εξελίξεις στο νέο κύκλο του  La Casa de Papel. Η πολυαναμενόμενη έγινε σήμερα, Παρασκευή 3/4 και οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς δε μπορούσαν να μη δουν όλοι μαζί τα νέα συναρπαστικά επεισόδια.

Και αφού όλοι είναι σπίτι τους, καθώς απαγορεύεται η κυκλοφορίας, ο ¨καθηγητής” οργάνωσε ένα νέο σχέδιο. Ο  κατά κόσμον Alvaro Morte ένωσε και πάλι όλη την ομάδα μέσω των social media και έγινε μια τηλεδιάσκεψη με τους πρωταγωνιστές. Σε κάθε πρεμιέρα οι συντελεστές της Vancouver Media οργάνωναν κάποιο λαμπερό event. Ωστόσο, η πανδημία τους χάλασε τα σχέδια.

Οι ηθοποιοί έχουν δεθεί πολύ μεταξύ τους. Και είναι χαρακτηριστικό πως ο “καθηγητής” έχει πει σε συνεντεύξεις ότι θεωρεί τους συμπρωταγωνιστές οικογένειά του. Στη σύνδεση ήταν φυσικά όλοι εκεί: Η Τόκιο, ο Ρίο, ο Ντένβερ, η Ναϊρόμπι, η Στοκχόλμη, η Λισαβόνα, ο Berlin, o Παλέρμο, ο Ελσίνκι, ο Μποκοτά και ο Μασσαλία μαζί με τον “El Profesor” και την υπόλοιπη ομάδα συνδέθηκαν online και απόλαυσαν μαζί την πρεμιέρα, καθισμένοι στον καναπέ του σπιτιού τους!

La Casa de Papel: Τι θα δούμε στον τέταρτο κύκλο

Τώρα περιμένουμε πολλές απαντήσεις με τα νέα επεισόδια.

Τι παίζει με την κοπέλα του Berlin;

Αυτό που κανείς δεν περίμενε να δει μέσα σε όλον τον χαμό που επικρατούσε είναι ότι ο Berlin είχε μία κοπέλα, στην οποία είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα για τη ληστεία. Μη γνωρίζοντάς την, όμως, δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Θα χρησιμοποιήσει τα όσα ξέρει για να τους αποκαλύψει; Θα τους βοηθήσει; Τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Τι θα γίνει με τη Nairobi;

Η Nairobi δε βρίσκεται σε καλή φάση κι αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Είναι χτυπημένη, αιμόφυρτη και σε ένα ρεαλιστικό σενάριο δύσκολα βγάζει τη μέρα. Επειδή μιλάμε για Casa de Papel, ωστόσο, δεν αποκλείεται να σωθεί και -για να είμαστε ειλικρινείς- το ελπίζουμε, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες.

Θα βγουν από την τράπεζα;

Το φινάλε της 3ης σεζόν ήταν ένα από τα πιο δυνατά που θα μπορούσαν να μας δώσουν οι παραγωγοί. Οι ληστές βρίσκονται στην τράπεζα, ανατινάζουν τεθωρακισμένα αστυνομικά οχήματα, άνθρωποι καίγονται ζωντανοί -κάτι που δε θα αρέσει καθόλου μα καθόλου στον Professor. Οπότε, θα βγουν τελικά από την τράπεζα, αλλά το θέμα είναι με ποιον τρόπο.

Το βίντεο που ανέβασαν στο Instagram

View this post on Instagram

We are back, guys! #lcdp4 Recomendación: procurad tener un desfibrilador bien cerca. @lacasadepapel @vancouvermedia_ @netflixes @netflix

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte) on Apr 2, 2020 at 4:51pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα