GNTM 3 αποχώρηση (24/11): Η ανατροπή που δεν περίμενε κανείς

GNTM 3 αποχώρηση (24/11): Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3, με τα μοντέλα να μπαίνουν πια στην τελική ευθεία ενόψει του μεγάλου τελικού. Το επίπεδο έχει ανέβει αρκετά και οι 9 καλύτεροι του διαγωνισμού βρέθηκαν χθες αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία. Το επεισόδιο ξεκίνησε με την επίσκεψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Γιώργου Καράβα, που έφτασαν στο σπίτι για τη δοκιμασία επιβράβευσης. Ποια ήταν αυτή; Οι παίκτες έπρεπε μέσα σε 2 μόλις λεπτά να φορέσουν πολύ στενές latex φόρμες και να προλάβουν να βγάλουν μια σέλφι πόζα σε ένα τάμπλετ που

ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Ο νικητής ή η νικήτρια της δοκιμασίας θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια επαγγελματική φωτογράφηση με τον coach Δημήτρη Σκουλό.

Ο νικητής θα είχε την ευκαιρία να διαλέξει έναν συμπαίκτη, για να απολαύσουν μαζί το έπαθλο και αμφότεροι μπορούσαν να επιλέξουν δύο ακόμα άτομα, που θα αναλάμβαναν το ρόλο του… κομπάρσου. Ο «προπονητής» Καράβας ήταν αυτός που ανέλαβε να επιλέξει την καλύτερη φωτογραφία και να δώσει το reward. Η καλύτερη φωτογραφία δόθηκε στον Αιμιλιάνο, με τον «κόουτς» να τονίζει πως επέλεξε εντελώς αντικειμενικά, καθώς ο Αιμιλιάνο ήταν καλύτερος σε πόζα, στήσιμο, πρόσωπο και σώμα. Η επιλογή αυτή που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ανδρέα και τον Έντουαρντ, οι οποίοι θεώρησαν ότι αδικήθηκαν. Αδικημένος ένιωσε και ο Δήμος. Τα αγόρια έδειξαν την ενόχλησή τους στους σε Καράβα και Ζεν, κάτι που έφερε αρκετή ένταση στο σετ.

Επαγγελματική φωτογράφιση για το… ζευγάρι

Ο νικητής Αιμιλιάνο επέλεξε για τη φωτογράφιση να έχει μαζί του την Μαριαγάπη. Αυτό φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο, με τους παίκτες να κάνουν λόγο επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά πως Μαριαγάπη και Αιμιλιάνο είναι ζευγάρι. Τα σχόλια δεν έμειναν εκεί, αφού κι ο Δημήτρης Σκουλός επισήμανε στην φωτογράφιση ότι τα δύο μοντέλα ταιριάζουν πολύ, με τον Ηρακλή να τονίζει ότι ταιριάζουν και στη ζωή.

Δοκιμασία «μάθημα»

Στην επόμενη δοκιμασία, οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν ένα “μάθημα” στα μοντέλα, για την “ανάρμοστη” συμπεριφορά απέναντι στο Γιώργο Καράβα. Σε μια καμπάνια για ρολόι, οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να αναλάβουν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή, καθώς επέλεξαν οι ίδιοι το κλικ που θα έφτανε στο πλατό. Φορώντας εξοπλισμό scuba diving, οι παίκτες κλήθηκαν να ποζάρουν με δυναμισμό για τον φακό του Πάνου Γεωργίου. Τα ζευγάρια καθορίστηκαν από τον Δημοσθένη Τζουμάνη, που είχε και το πλεονέκτημα.

Η απογοήτευση της Καγιά και η παρέμβαση Καράβα

Στο πλατό οι κριτές σοκαρίστηκαν με το κακό αποτέλεσμα της φωτογράφισης, αφού μόνο η Παρασκευή και ο Δήμος έφεραν ένα καλό αποτέλεσμα. Η Βίκυ Καγιά όταν είδε τις φωτογραφίες τους απογοητεύτηκε, κάνοντας λόγο για.. βατερλώ. “Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Σας το λέω σαν ότι ιδιότητα έχω σε αυτή τη ζωή. Σήμερα έχω πάθει μεγάλο πρόβλημα!” είπε χαρακτηριστικά. Ο Δημήτρης Σκουλός με τη σειρά του εξήγησε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των κριτών και ότι οι φωτογραφίες που επιλέγουν είναι για το καλό τους.

Όταν τα παιδιά έφυγαν για λίγο από το πλατό για να αποφασίσουν οι κριτές ποιος θα αποχωρήσει, ο Γιώργος Καράβας θέλησε να κάνει τη δική του παρέμβαση. Ζήτησε από τους κριτές να μην αποχωρήσει κανένας, επειδή νιώθει υπεύθυνος για όλα αυτό που συνέβη.

Τελικά, οι κριτές συμφώνησαν και για πρώτη φορά στο GNTM η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα παιδιά ότι δε θα πάρει κανείς ούτε την καλύτερη φωτογραφία και ούτε θα υπάρξει αποχώρηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα