GNTM 2 αποχώρηση: Αυτό είναι το κορίτσι που έφυγε – Ξέσπασε σε λυγμούς

GNTM 2 αποχώρηση: Το GNTM 2 έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά, δείχνοντας από την αρχή στα κορίτσια πως πρόκειται για διαγωνισμό και όχι για σχολείο μόδας. Στη χθεσινή δοκιμασία τα κορίτσια του GNTM 2 κλήθηκαν να φωτογραφηθούν κάτω από μια ντουζιέρα, με εσώρουχα, κάνοντας βόλτα στους δρόμους της Αθήνας. Το κόνσεπτ της ήθελε να είναι χαρούμενες και να αναδεικνύουν το σώμα τους χωρίς να είναι σέξι. Ακούγοντας τα σχόλια των κριτών, η Ζενεβιέβ αποφάσισε να δώσει τις λήψεις που επέλεξε ο φωτογράφος

στα κορίτσια και να διαλέξουν αυτές ποια θα δουν οι κριτές. Η κίνηση αυτή προκάλεσε καβγάδες και κλάματα μέσα στο σπίτι καθώς ορισμένες πίστεψαν ότι αδικήθηκαν.

Μετά τις αντιδράσεις ορισμένων παικτριών του GNTM για την τελική φωτογραφία τους που φτάνει στους κριτές, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ζήτησε για πρώτη φορά, να αποφασίσουν οι ίδιες για τη φωτογραφία που θα κρίνει το μέλλον τους στο παιχνίδι. Η art director, μίλησε στα κορίτσια για τα παράπονα που έχουν σχετικά με τις φωτογραφίες τους. «Σήμερα θα γίνει το εξής καινούργιο στο GNTM… o Μαλεκάκης διάλεξε τις πέντε καλύτερες λήψεις της καθεμίας σας κι από τη στιγμή που θεωρείτε ότι ξέρετε και μπορείτε, θα κρίνετε εσείς ποια θα είναι αυτή η μία φωτογραφία που θα φτάσει στο πλατό και θα είναι αυτή που θα κριθείτε και μία από εσάς… τα φιλάκια μου! Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει όλο αυτό το σενάριο! Δε θέλατε να μάθετε; Να κι ένα μάθημα ευθύνης».

GNTM 2: Ο χαμός στο σπίτι με πρωταγωνίστρια τη… ΖενεβιέβGNTM 2 αποχώρηση: Η δύσκολη ώρα

Όταν τα κορίτσια βρέθηκαν μπροστά στους κριτές του GNTM 2 μίλησαν για τη φωτογράφιση και άκουσαν τα σχόλιά τους. Από το ριάλιτι αποχώρησε η Σίλια, η οποία θεωρήθηκε «σφιγμένη» από τη Βίκυ Καγιά. Η Βίκυ Καγιά έδωσε τις συμβουλές της στην Ιωάννα τονίζοντας πως δεν είναι εκδρομή με τις φίλες της, ενώ είπε στη Σίλια ότι δεν μπορεί να είναι τόσο «σφιγμένη» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. «Από τη μία στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί είχα μπει σε αυτή την καθημερινότητα, που θα αφήσω τα κορίτσια, που θα χάσω αυτές τις δοκιμασίες γιατί πραγματικά ξεκίνησα πολύ δυναμικά, είναι εμπειρία ζωής πραγματικά… αλλά από την άλλη χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω στην πραγματική μου ζωή» είπε η Σίλια μετά την αποχώρησή της.

GNTM 2 αποχώρηση: Τα κλάματα της ΣίλιαςGNTM 2 αποχώρηση: Το μήνυμα

24 χρονών, με καταγωγή από την Ολλανδία και την Ηγουμενίτσα, μπορεί να είναι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό της Πάτρας, ωστόσο την τράβηξε ο χώρος της μόδας. Η Σίλια Ευαγγέλου ήταν ένα από τα κορίτσια του «GNTM του STAR που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι… και όχι τυχαία.

Άλλωστε, πριν δύο χρόνια, είχε περάσει στο Bootcamp του γερμανικού «Next Top Model» αλλά δεν πήγε ποτέ. Το όνειρό της είναι να κάνει καριέρα στην Αμερική ως commercial μοντέλο και, όπως φαίνεται, θα τα καταφέρει περίφημα, παρά την αποχώρησή της.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Σίλια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα