GNTM 2 Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί στο σημερινό επεισόδιο 11/11

GNTM 2 Spoiler: Η δοκιμασία στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 2 διαθέτει κάτι από… shopping star και φυσικά μία ακόμη φωτογράφιση. Το θέμα είναι «International Travelers», με το κάθε μοντέλο να «πρέπει» να ταξιδέψει σε κάποια χώρα και επομένως θα πρέπει να ντυθεί και κατάλληλα. Αυτή, που στο τέλος του επεισοδίου θα αποχωρήσει είναι η Σπυρούλα Κάιζερ. Το πλεονέκτημα ανήκει στην Ίλντα. Και αυτή θα πρέπει να αποφασίσει ποια χώρα αντιστοιχεί σε ποια κοπέλα. Τόσο οι άλλες όσο και η Ίλντα κρατούν τα… δύσκολα

για την Κάτια Ταραμπάνκο. Την Κάτια που όλες λατρεύουν να… μισούν. Από κοντά και οι κολλητές της, η Άννα και η Ασημίνα. Μάλιστα, βλέπουμε την τελευταία να ευχαριστεί με ειρωνικό τόνο την Ίλντα για την επιλογή που έκανε.

Η Ζενεβιέβ βρίσκεται και σε αυτή τη δοκιμασία για να ξεκαθαρίσει ότι όποια δεν τα καταφέρει, αποχωρεί. Στη συνέχεια, οι κοπέλες ξεχύνονται σε ένα κατάστημα, προκειμένου (σε περιορισμένο χρόνο) να βρουν το σωστό ντύσιμο. Η Ηλιάνα συμβουλεύει τα κορίτσια να πάρουν ότι τις στεναχωρεί, να το κάνουν δύναμή τους και έτσι να κερδίσουν το παιχνίδι. Ενώ, όπως φαίνεται από το trailer, o Σκουλός δείχνει απογοητευμένος με τη φωτογραφία της Ασημίνας, την οποία χαρακτηρίζει «βαρετή».

GNTM 2 Spoiler: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα 11/11
Keywords
Τυχαία Θέματα