Forbes: Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2018 – «Έφαγε» τη Τζολί

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ για το 2018, σύμφωνα με την επίσημη λίστα του περιοδικού Forbes.

Η 33χρονη ηθοποιός έβγαλε 40,5 εκατ. δολάρια από την 1η Ιουνίου 2017 έως και την 1η Ιουνίου 2018, με τα περισσότερα από αυτά να προκύπτουν από το ρόλο της Μαύρης Χήρας στις ταινίες «Οι εκδικητές» της Marvel.

Στη

δεύτερη θέση φιγουράρει η Ατζελίνα Τζολί με κέρδη 28 εκατ. δολάρια, που επιστρέφει στη λίστα χάρη κυρίως στην αμοιβή της για την ταινία Maleficent 2.

Ακολουθεί η Τζένιφερ Άνιστον με κέρδη 19,5 εκατ. δολάρια, η οποία εκτός από τα χρήματα που εξακολουθεί να βγάζει 14 χρόνια με το τέλος της σειράς «Τα Φιλαράκια», προσθέτει στην τσέπη της αρκετά εκατομμύρια από τις συμφωνίες της με εταιρείες όπως η Emirates,η Smartwater και η Aveeno.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Τζένιφερ Λόρενς με κέρδη 18 εκατ. δολάρια ,που επιστρέφει στη λίστα από τα κέρδη της από την ταινία Big Little Lies. Η πρωταγωνίστρια των ταινιών Hunger Games αλλά και των πιο πρόσφατων Mother! και Red Sparrow, που δεν πήγαν πολύ καλά στο box office, εξακολουθεί να αυξάνει τα κέρδη της χάρη στη συμμετοχή της στη σειρά X-Men και το συμβόλαιό της με τη Dior.

Την «χρυσή» πεντάδα κλείνει η Ρις Γουίδερσπουν με 16,5 εκατ. δολάρια

Οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί στον κόσμο κέρδισαν συνολικά 186 εκατ. δολάρια μεταξύ της 1ης Ιουνίου 2017 και της 1ης Ιουνίου 2018, χωρίς τα τέλη και τους φόρους. Οι εκτιμήσεις των κερδών τους βασίζονται στα στοιχεία των Nielsen, ComScore, Box Office Mojo και IMDB, καθώς και σε συνεντεύξεις με τους εμπλεκόμενους φορείς της βιομηχανίας.

Δείτε ακόμη:

Η «χρυσή» λίστα του Forbes – Οι δέκα ισχυρότεροι άνθρωποι

Το άρθρο Forbes: Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2018 – «Έφαγε» τη Τζολί εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα