Enrique Iglesias: Μπαμπάς για τρίτη φορά ο γοητευτικός καλλιτέχνης

Enrique Iglesias: Γεμάτοι χαρά, οι Enrique Iglesias και Anna Kournikova, καλωσόρισαν το νέο μέλος στην οικογένειά τους, ενώ δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες στα social media.  Στις 30/1 ήρθε στον κόσμο η δεύτερη τους κόρη και τρίτο στη σειρά παιδί, συμπληρώνοντας τη χαρά τους. Ο διάσημος τραγουδιστής και

η τενίστρια έχουν ακόμη δύο παιδιά και μάλιστα δίδυμα, τα 2χρονα Lucy και Nicholas. Η Kournikova δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της και τον Iglesias, ο οποίος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

“Η ηλιαχτίδα μου”, σχολίασε η Kournikova, εκφράζοντας τη χαρά της για τον ερχομό του τρίτου της παιδιού. Ενώ και ο διάσημος τραγουδιστής, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, κρατώντας τη νεογέννητη κόρη του αγκαλιά. Και εκείνος σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία: “Η ηλιαχτίδα μου”, κάνοντας τους fans του, να τρελαθούν από τη χαρά τους.

Enrique Iglesias: Τα 2 σημαντικότερα πράγματα στη ζωή του

Ο Ισπανός τραγουδιστής και η πρώην άσος του τέννις Αννα Κουρνίκοβα απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές ευτυχίας στο σπίτι τους. Αν και ο Ενρίκε Ιγκλέσιας διατηρεί συνήθως την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο των δίδυμων παιδιών του. Μία πρόσφατη ανάρτηση του Ενρίκε Ιγκλέσιας στο Instagram μάς έκλεψε την καρδιά και όχι άδικα.

«Μου λείπει τρελά η οικογένειά μου. Αλλά μου αρέσει να κάνω αυτό που κάνω, να είμαι στη σκηνή και απλά να περιβάλλομαι από τους θαυμαστές μου. Αυτά είναι τα δύο πράγματα που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου» έχει υπογραμμίσει ο τραγουδιστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα