E3 – Cyberpunk 2077: Πότε θα κυκλοφορήσει το game – Δείτε τον Keanu Reeves στο trailer

E3 – Cyberpunk 2077: Χαμό προκάλεσε εχθές στην έκθεση παιχνιδιών E3 2019 στο Λος Άντζελες η παρουσίαση του Cyberpunk 2077, του νέου πονήματος της CD Projekt Red. Το trailer που παρουσιάστηκε αποκαλύπτει ένα πραγματικά επικό sci fi παιγνίδι, που έχει ήδη εντυπωσιάσει μία μεγάλη μερίδα της gaming κοινότητας. Το trailer περιλάμβανε σκηνές που κόβουν την ανάσα, δράση, εκπληκτικά γραφικά αλλά και μια μεγάλη έκπληξη: Τον Keanu Reeves.

Ναι, είναι αλήθεια: ο γοητευτικός σταρ ταινιών όπως το John Wick και το Matrix θα παίζει στο πολυαναμενόμενο παιχνίδι της εταιρίας.

Ο ηθοποιός ανέβηκε στο τέλος της προβολής του trailer στη σκηνή της Microsoft και εξήγησε λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Αφού μίλησε για τις επαφές του με τη CD Projekt Red, η οποία τον πλησίασε για τον συγκεκριμένο ρόλο, επισήμανε ότι οι επιλογές που θα κάνει ο παίκτης στο Cyberpunk 2077 θα επηρεάζουν σημαντικά το συνολικό αποτέλεσμα. Τέλος, η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020.

Η Microsoft παρουσίασε, την Κυριακή, στη διάρκεια της έκθεσης παιγνιδιών Ε3 στο Λος ‘Αντζελες, τη νέας γενιάς κονσόλα της Xbox,  η οποία προς το παρόν είναι γνωστή ως “Project Scarlett” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στο τέλος του 2020.

Η νέα παιχνιδομηχανή θα έχει τετραπλάσια ισχύ σε σχέση με τη σημερινή Xbox One Χ, χάρη σε ένα νέο πολύ ισχυρότερο επεξεργαστή της AMD. Θα εμφανίζει έως 120 «καρέ» ανά δευτερόλεπτο (διπλάσια από τη μέση τηλεόραση) και θα ενσωματώνει δίσκο στερεάς κατάστασης (SSD), που θα επιτρέπει στα παιγνίδια να «φορτώνονται» πιο γρήγορα. Θα παρέχει επίσης ανάλυση έως 8Κ.

Η Microsoft παρουσίασε στην Ε3 περίπου 60 βιντεοπαιγνίδια για την κονσόλα της, όπως τα Elden Ring, Minecraft Dungeons, Blair Witch, The Outer Worlds κ.α. Επίσης ανακοίνωσε τη νέα της συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass PC, με κόστος 9,99 δολάρια το μήνα, που θα επιτρέψει στους χρήστες να «κατεβάζουν» και να παίζουν τουλάχιστον 100 παιγνίδια σε υπολογιστές με Windows 10.

Έως το τέλος του επόμενου έτους αναμένεται και η ανταγωνίστρια Sony να έχει κυκλοφορήσει την επόμενης γενιάς κονσόλα PlayStation 5, με παρεμφερείς τεχνικές προδιαγραφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα