DPG Euroleague instagram: Μπηχτή κατά του CEO

DPG Euroleague instagram: Τις τελευταίες ημέρες οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου γύρω από τον Παναθηναϊκό και το μέλλον του στη Euroleague δίνουν και παίρνουν. Ο CEO της Λίγκας χρησιμοποιεί… μαστίγιο και καρότο, αφού από τη μία εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται κανονικά του χρόνου στη διοργάνωση, ενώ από την άλλη επισημαίνει με νόημα ότι

το μέλλον του «τριφυλλιού» είναι μόνον στη Euroleague και δε θα του βγει σε καλό αν αποχωρήσει. Η κόντρα του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι γνωστή τοις πάσι και απ’ ότι φαίνεται καλά κρατεί. Γι’ αυτό και μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αντίδραση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, ο οποίος πέταξε… μπηχτή κατά του Μπερτομέου, με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Γιαννακόπουλος συνηθίζει να προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον μέσω των αναρτήσεων που κάνει στα social media, ειδικά αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Τζόρντι Μπερτομέου, με αφορμή την αποχώρηση του Παναθηναϊκού για τη FIBA. Το θέμα αυτό εξετάζεται σοβαρά από τους «πράσινους», ωστόσο δεν έχει παρθεί η απόφαση αυτή που θα αλλάξει για τα καλά τον χάρτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όσον αφορά τις διασυλλογικές διοργανώσεις.

DPG Euroleague instagram: «Ο Παναθηναϊκός φέρνει τα πιο πολλά έσοδα στη διοργάνωση»

Από την πλευρά του ο Μπερτομέου με το δικό του τρόπο προσπαθεί να «πείσει» άπαντες πως το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι στη διοργάνωση, κάτι που έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές τις τελευταίες ημέρες. Αυτό προκάλεσε σήμερα την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» να δημοσιεύει στο Instagram μια… μπηχτή κατά του CEO της Euroleague. «Τέταρτη φορά σε πέντε ημέρες μέσα το είπες… Μήπως τελικά αγχώνεσαι ότι το μέλλον της Euroleague δεν θα είναι καλό χωρίς τον πιο πετυχημένο σύλλογο που φέρνει και τα πιο πολλά έσοδα στη διοργάνωσή σου;», έγραψε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ, δημιουργώντας πολλές αντιδράσεις και ερωτηματικά, αναφορικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού στη Euroleague.

Δείτε ακόμη

Η Superleague ξανά στην σέντρα!

«Χαμός» στο Φράιμπουργκ, η Σαντχάζουζεν σώζει την παρτίδα

Superleague Ολυμπιακός: «Παίζει» Βαλμπουενά, επενδύει σε Αποστολόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα