Black Friday: Viral ο Έλληνας δικηγόρος – Έκανε μια πλάκα, αλλά την «πάτησε»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η «Black Friday» πλησιάζει και ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να κάνει αγορές

Ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets και πολλά ακόμη, θα πωληθούν όπως και πέρσι σε χρόνο μηδέν, μιας και οι τιμές πέφτουν κατακόρυφα.

Κανείς όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί, αυτό το οποίο «έταξε» σε προσφορά ένας δικηγόρος από την Αμαλιάδα!

Με ανάρτησή του στα social media
υποστήριξε ότι την Παρασκευή θα κάνει έκπτωση 60% σε όλα τα διαζύγια!

Ο ίδιος μίλησε στον ρ/σ «News 24/7» για την προσφορά αυτή, που όπως ήταν φυσικό έγινε viral.

«Να πω την αλήθεια αυτός ο κατακλυσμός που έγινε με τις προσφορές που βλέπουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ με ερέθισε και εμένα να κάνω μια πλάκα.

Η αλήθεια είναι ότι έγινε χαμός, είχε τεράστια απήχηση. Αλλά αν κάνουμε οι δικηγόροι έκπτωση 60% έτσι όπως έχουν πέσει οι τιμές, θα μας χωρίσει εμάς η γυναίκα μας!

Οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι κάτι ανεδαφικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Γίνεται χαμός, το εννοώ. Φυσικά τους εξηγώ ότι δεν ισχύει αλλά το θέμα είναι, και αυτό θέλω να πω, μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ότι ο κόσμος, και δεν τον αδικώ, πίστεψε μια τέτοια ανάρτηση, γιατί να μην το πιστέψει άλλωστε, βλέπει γύρω του τα πάντα αλλά έχει ανάγκη από την οποιαδήποτε έκπτωση και αυτό είναι για την εποχή μας αντιπροσωπευτικό.

Είναι τόσοι πολλοί και τόσες πολλές αυτοί που έστειλαν ένα μήνυμα ή πήραν τηλέφωνο, που αντιλαμβάνομαι ότι είναι μάστιγα. Πρέπει να έχουν επικοινωνήσει μαζί μου γύρω στους 60 ανθρώπους.

Τους έχω εξηγήσει ότι δεν ισχύει η προσφορά αλλά μου έχει κάνει εντύπωση το νεαρό της ηλικίας τους και αυτό είναι ανησυχητικό».

Το άρθρο Black Friday: Viral ο Έλληνας δικηγόρος – Έκανε μια πλάκα, αλλά την «πάτησε» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα