Big Brother spoiler (10/11): Η πρώτη μεγάλη κόντρα των δύο «κολλητών»

Big Brother spoiler (10/11): Σχέσεις και φιλίες δοκιμάζονται στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother (23.00. ΣΚΑΪ). Ο Δημήτρης Πυργίδης για πρώτη φορά έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Χρήστο Μακρίδη. Δεν αντέχει άλλο τη συνεχή ένταση στο σπίτι με την Άννα Μαρία, δακρύζει και δηλώνει στον Παναγιώτη Βαρουξή και στον Χρήστο Μακρίδη ότι πρέπει να μαζευτούν όλοι και να κάνουν ειρήνη. Όμως ο «αντιδήμαρχος» έχει άλλη άποψη.

Αναταράξεις έφερε ο Παναγιώτης Βαρουξής με το on air

μήνυμα που έστειλε στον αδερφό του Χρήστο, τον οποίο κάλεσε έμμεσα να πλησιάσει ξανά την Άννα Μαρία, στο τελευταίο live του «Big Brother». Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, ο Χρήστος Βαρουξής φάνηκε να παίρνει σοβαρά υπόψιν του τα λόγια του αδερφού του, με τον αντιδήμαρχο να ενοχλείται ωστόσο από τη συμπεριφορά του. Τη στάση του φαίνεται να επανεξετάζει πλέον και ο Δημήτρης Πυργίδης, ο οποίος στο αποψινό επεισόδιο δεν αντέχει άλλο την συνεχή ένταση στο σπίτι με την Άννα Μαρία και δακρύζει.

Παράλληλα δηλώνει στον Χρήστο Βαρουξή και τον αντιδήμαρχο ότι πρέπει να μαζευτούν όλοι και να κάνουν ειρήνη. Ο Χρήστος Μακρίδης ωστόσο αντιδρά και οι δυο τους κοντράρονται για πρώτη φορά έντονα. Παράλληλα στο αποψινό επεισόδιο ένας μικρός τραυματισμός και ένα πάρτι θα σταθεί αφορμή ώστε η Άννα Μαρία και ο Δημήτρης Πυργίδης να έρθουν ξανά κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα