Big Brother Αφροδίτη: “Γκρέμισε” το πλατό του Μουτσινά

Big Brother Αφροδίτη: Καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου και έτοιμη να απαντήσει σε όλα, η Αφροδίτη, παραδέχτηκε τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του Big Brother, ενώ πέρασε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για τα μηνύματα που δέχεται στα social media. «Όταν είσαι κλεισμένος σε ένα σπίτι, θα περάσεις απ’ όλα τα στάδια», αναφέρει και προσθέτει: Έχω δεχτεί πιο πολλά αρνητικά μηνύματα, παρά θετικά. Δέχομαι μηνύματα επιθετικά,

αλλά είμαι τόσο εξοικειωμένη με αυτό, αλλά είμαι συνηθισμένη με αυτό και από το επάγγελμά μου, από τη στιγμή που εκτίθεμαι. Μιλάμε για πολύ μίσος, κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει».

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή μίλησε και για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. «Προσπάθησα να την ψυχολογήσω. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί. Η Άννα – Μαρία είναι ένας ρόλος και είναι καλή σε αυτό. Ήξερε π.χ. ότι τα φυτά ήταν ψεύτικα αλλά τα πότισε».

Για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της

«Μου έλεγαν γιατί έβγαινες γυμνή; Που προφανώς δεν ήμουν όλη τη μέρα τσίτσιδη στο σπίτι. Αλλά είναι μια εκπομπή που θέλει να είσαι ο εαυτός σου. Αυτή ήμουν. Δε με ένοιαζε που με έβλεπαν. Ήθελα να δείξω κάτι άλλο. Να περάσω ένα μήνυμα. Η δουλειά μου είναι τέτοια. Θέλω να φέρνω χαρά στον κόσμο, να καταλάβει ο κόσμος… Είσαι 50-150 κιλά, νιώσε καλά με τον εαυτό σου. Αν ήμουν σαν κάποιες άλλες, πάρα πολύ καλλίγραμμη, μπορεί να μην ασχολούνταν και πολύ… Αλλά μάλλον ο δικός μου ποπός έπιανε πιο πολύ πλάνο και ασχοληθήκαν με αυτόν» απάντησε η Αφροδίτη.

Big Brother: Η Αφροδίτη χόρεψε twerking και έκανε σπαγγάτο στην εκπομπή του Μουτσινά

Το μεσημέρι της Δευτέρας (19/10), η «Ντίντι» έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και εμφανίστηκε στην εκπομπή του, χορεύοντας twerking και κάνοντας σπαγγάτο. Παράλληλα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να αφήσει την εκρηκτική εισβολέα χωρίς δώρο και την έδωσε ένα τσαμπί μπανάνες.

Δείτε ακόμη

Big Brother: Ημίγυμνη η πληθωρική Αφροδίτη – «Έχει βγάλει β@ζι@ έξω ρε»

Keywords
Τυχαία Θέματα